Gaver med mening

gi venner og familie en gave de ikke trenger selv

Det finnes mange grunner til å gi dem du er glad i en ekstra oppmerksomhet: bursdag, vertinnegave, morsdag og farsdag – eller bare fordi. Men, vi lever i en tid der mange har mer enn nok ting. Hva med å gi dine kjære en gave de ikke trenger selv – men som kan utgjøre en enorm forskjell for noen andre?

Hva er en «gave med mening»?

«Gaver med mening» og «alternative gaver» er begreper som ofte brukes om veldedige gaver.

Unikt for UNICEF er at du kan kjøpe reelle produkter i Verdensgavebutikken – alt fra varme klær og nødmat, til skolemateriell og livsviktige medisiner. Du får et gavebevis du kan gi til en du er glad i.

Uansett hva du velger i nettbutikken, går gavene til de barna som trenger det mest til enhver tid. Derfor kaller vi dem Verdensgaver.

Barn i krig-gaven er en pakke med flere produkter en familie på flukt kan ha glede og nytte av.

HVORFOR GI BORT EN VERDENSGAVE FRA UNICEF?

UNICEF jobber hver dag for å nå de barna som trenger det før det er for sent. Vi er til stede over hele verden der nøden er størst og behovene mange. En gave fra deg kan være med på å hjelpe enda flere.

I nettbutikken vår finner du alternative gaver som både gleder mottakeren og samtidig støtter de barna som trenger det aller mest.

Gaven du kjøper går til barn som trenger det, mens du får et gavebevis du kan gi til en du er glad i. Hvis du ønsker det, kan du også få skattefradrag for gaven du kjøper.

Sammen kan vi nå barna med det de trenger for å overleve!

Flott gavebevis

Når du kjøper en Verdensgave gjennom UNICEF, får du et gavebevis du kan gi til venner og familie.

Du kan velge mellom digitale gavebevis og trykte kort med konvolutt, og teksten på kortet kan du tilpasse selv.

Visste du forresten at vi kan sende kort med konvolutt rett hjem til de du ønsker å gi det til? Velg en Verdensgave i nettbutikken, skriv en personlig hilsen og klikk på alternativet «Noen andre» for å få opp adressefelt.

ønsk deg noe du ikke trenger!

Er du usikker på hva du skal svare når noen spør om hva du ønsker deg til jul eller bursdag?

Velg ut noen gaver fra Verdensgavebutikken og sett dem på ønskelista, da vel!