Gave til søster

Det har kanskje vært både krangling, knuffing og snoking i dagbøker, men jammen har det vært en trygghet og en støtte også. Å ha en søster i livet, er en gave i seg selv. Likevel fortjener hun en gave for lang og tro tjeneste! Er du ikke enig?

Gave til søsken

Å kjøpe gave til en søster, eller et annet søsken for den saks skyld, kan både være veldig lett og veldig vanskelig. Men sjansen er stor for at dere deler mange historier og minner, og antagelig har dere ganske like verdier. Derfor kan en veldedig gave være midt i blinken. Det er dessuten den perfekte gave til hun – eller han – som har alt!

Verdensgave til verdens beste søster

Var dere blant dem som ble engasjerte når det ble snakket om urettferdighet ved middagsbordet, eller lot dere rive med når det var innsamlingsaksjoner på skolen? Da er det en stor sjanse for at du finner en fin gave til søsteren din blant UNICEFs mer enn 30 Verdensgaver.

Men før du velger en gave til henne, bør du tenke litt på hva som engasjerer henne nå. Er hun opptatt av barns helse, eller er det kanskje skole og utdanning som ligger hennes hjerte nærmest? Uansett hvor engasjementet hennes ligger, finner du både inspirasjon og gaveideer i vår Verdensgavebutikk.

Gi en gave med mening

Varme klær til barn i Ukraina

En varm jakke kan bety alt

297,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/gledespakke-barn-flukt

Gledespakke til barn på flukt

La barn være barn

157,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/utdanning/blyanter

Blyanter

En blyant kan endre verden

292,–

En søstergave som betyr noe

Verdensgaver er eksempler på reelle produkter som UNICEF sender dit behovet er størst. Det kan være varme klær til barn på flukt, skolemateriell eller leker til barn, eller vaksiner. Alternativene er mange, og du finner hele utvalget av veldedige gaver i UNICEFs nettbutikk.

Når du har funnet en passende gave, er det bare å bestille. Så fort gaven er kjøpt, får du tilsendt et flott gavekort. På kortet kan du legge inn en personlig hilsen hvis du vil – kanskje et minne eller en fin historie? Noen bruker også kortene som ekstra verdifulle til-og-fra-lapper utenpå en annen gave. Uansett hva du velger – i år er den fineste gaven til søsteren din fra deg.