Gi en bedriftsdonasjon

Støtt arbeidet vårt med en donasjon

Bedrifter og organisasjoner er avgjørende for at vi skal kunne skape den framtiden vi ønsker for barn og samfunn verden over.

Gaver fra bedrifter og organisasjoner gjør en stor forskjell. Her kan du gi en gave som passer for din bedrift eller organisasjon.

Vil din bedrift støtte oss hver måned? Vi tilbyr fadderskap for bedrifter.

ØNSKER DERE FAKTURA? KONTAKT OSS

Hvorfor skal din bedrift støtte UNICEF?

Som leder i en norsk bedrift har du mulighet til å støtte arbeidet vi gjør med partnerskap, nødhjelp eller – ikke minst – bedriftsdonasjoner. Sammen kjemper vi for barns rettigheter til et verdig liv, med tilgang til blant annet utdanning, mat, rent vann og en trygg oppvekst.

UNICEF er FNs barneorganisasjon, men vi mottar ikke faste budsjettmidler fra FN. Derfor er vi avhengige av de frivillige bidragene vi mottar fra bedrifter, stiftelser og regjeringer. Bare med støtten fra dere kan vi fortsette å jobbe med langsiktige utviklingsprosjekter og nødhjelp i flere enn 90 av verdens fattigste land, der barns rettigheter og muligheter er begrenset, og hvor barna kan bli forhindret fra å nå sitt fulle potensiale.

UNICEF er verdens mest innflytelsesrike barneorganisasjon. Du kan hjelpe oss å nå flere barn i tide med en donasjon i dag.

din bedrift kan støtte unicef på flere vis

PARTNERSKAP MED UNICEF

Et partnerskap med UNICEF betyr et langsiktig samarbeid som gagner alle parter.

Vi samarbeider på ulike nivå, med både store og små bedrifter, organisasjoner og andre støttespillere som brenner for det samme som vi gjør.

START EN INNSAMLING

Start en innsamling for bedriften. Foto

Med Min Aksjon kan bedriften eller organisasjonen din enkelt og greit starte en innsamling for UNICEF.

Velg et formål dere brenner for og inviter ansatte, kunder, konkurrenter og bransjekolleger til å bidra til aksjonen deres.

gi de ansatte EN gave med mening

Jente holder eske. Foto

Du finner gaver som kan redde liv og engasjere dine ansatte i Verdensgavebutikken.

Kjøp en gave de ansatte kan være stolte av – disse gavene varmer, enten den er til sommer, jul eller andre begivenheter.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan firmaet få skattefradrag når det støtter UNICEF?

Bedrifter kan få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver til frivillige organisasjoner. Les mer om skattefradrag for veldedige gaver.


Hvilke andre muligheter har bedriften min for å samarbeide med UNICEF?

Er det andre måter vi kan støtte arbeidet til UNICEF på?

Din bedrift kan støtte UNICEF sitt arbeid på flere måter. Du finner mer informasjon om disse mulighetene lenger ned på denne siden.

Hvis du leter etter en bedriftsgave til leverandører, kunder eller ansatte, anbefaler vi at du tar en titt i nettbutikken vår.


Hvorfor er UNICEF avhengig av frivillige bidrag fra forskjellige bedrifter?

UNICEF er FNs barneorganisasjon, men vi mottar ikke faste budsjettmidler fra FN. UNICEFs arbeid er utelukkende basert på de frivillige bidragene vi mottar fra enkeltpersoner, bedrifter, stiftelser og regjeringer. Les mer om arbeidet vårt.


Hvordan blir pengene brukt?

Din støtte går til UNICEFs arbeid for barns liv, velvære og utvikling. UNICEF er verdens største humanitære barneorganisasjon. Vi jobber med langsiktige utviklingsprosjekter og nødhjelp i flere enn 90 av verdens fattigste land, der barns rettigheter og muligheter i livet ikke er som de burde være. Vi prioriterer de mest sårbare barna, uansett hvor de er eller hvor vanskelig det er å nå dem. Barn har rett til å leve og overleve. Nettopp derfor jobber vi målrettet for å redusere barnedødeligheten og forbedre barns helse.

UNICEF er verdens mest innflytelsesrike barneorganisasjon. Vi har innvirkning på og samarbeider med beslutningstakere, fra regjeringene i de enkelte landene til lokale grasrotbevegelser. UNICEF arbeider etter prinsippet om selvhjelp. Når vi går inn i et prosjekt, sørger vi for at landets myndigheter tar ansvar, akkurat som vi lærer opp lokalbefolkningen til å utføre det praktiske arbeidet og kjøre prosjektet videre.

Les om hvordan vi bruker pengene.


engasjer bedriften din i arbeidet for verdens barn og ta kontakt med partnerteamet i dag

MARKED NÆRINGSLIV

Odd Bjørnerud

Assisterende direktør innsamling og partnerskap

E-post

Hanne Lyngaas

Partneransvarlig næringsliv og nonprofit-organisasjoner

E-post

Mimmi Goude

Partneransvarlig næringsliv og globale partnere

E-post

Miki Fukuhara

Senior international program-ansvarlig og partneransvarlig for globale partnere

E-post

Helen Leikanger

Partneransvarlig næringsliv

E-post

Christina Nyborg

Partneransvarlig næringsliv

E-post