Gi en bedriftsdonasjon

UNICEF er FNs barneorganisasjon, men vi mottar ikke faste budsjettmidler fra FN. Derfor er vi avhengige av de frivillige bidragene vi mottar fra enkeltpersoner, bedrifter, stiftelser og regjeringer. Bare med støtten fra dere kan vi fortsette å jobbe med langsiktige utviklingsprosjekter og nødhjelp i flere enn 90 av verdens fattigste land, der barns rettigheter og muligheter er begrenset, og hvor barna kan bli forhindret fra å nå sitt fulle potensiale.

UNICEF verdens mest innflytelsesrike barneorganisasjon. Hjelp oss å nå barn i tide med en donasjon i dag.

måter din bedrift kan støtte unicef på

PARTNERSKAP MED UNICEF

Å være UNICEF-partner betyr et langsiktig samarbeid som gagner alle parter.

Vi samarbeider på ulike nivå med både store og små bedrifter, organisasjoner og andre støttespillere som brenner for det samme som vi gjør.

START EN INNSAMLING

Start en innsamling for bedriften. Foto

Med vårt digitale verktøy kan du enkelt og greit starte en innsamling eller kronerulling for bedriften eller organisasjonen din.

Velg et formål og inviter ansatte eller samarbeidspartnere til å bidra.

KJØP EN gave til ansatte

Jente holder eske. Foto

Kjøp en gave de ansatte kan være stolte av! Du får et valgfritt antall takkekort som du kan gi til dine ansatte eller samarbeidspartnere.

En fin gave til for eksempel jul eller andre begivenheter.

Støtt vårt arbeid med en donasjon

Bedrifter og organisasjoner er avgjørende for å skape den fremtiden vi ønsker for barn og samfunn verden over.

Gaver fra bedrifter og organisasjoner gjør en stor forskjell. Her kan du gi en gave som passer for din bedrift eller organisasjon.

Vil din bedrift støtte oss hver måned? Vi tilbyr fadderskap for bedrifter.

ØNSKER DERE FAKTURA? KONTAKT OSS

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan selskapet få skattefradrag når det støtter UNICEF?

Bedrifter kan få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver til frivillige organisasjoner. Les mer om skattefradrag for veldedige gaver.


Hvilke andre muligheter har bedriften min for å samarbeide med UNICEF?

Se samarbeidsmulighetene på våre bedriftssider.


Er det andre måter for oss å støtte UNICEFs arbeid på?

Vi har flere ulike måter din bedrift kan støtte UNICEF sitt arbeid på. Se mer informasjon om mulighetene lenger ned på denne siden.

Hvis du leter etter en bedriftsgave til leverandører, kunder eller ansatte, anbefaler vi at du tar en titt i nettbutikken vår.


Hvorfor er UNICEF avhengig av frivillige bidrag fra forskjellige bedrifter?

UNICEF er FNs barneorganisasjon, men vi mottar ikke faste budsjettmidler fra FN. UNICEFs arbeid er utelukkende basert på de frivillige bidragene vi mottar fra enkeltpersoner, bedrifter, stiftelser og regjeringer. Les mer om arbeidet vårt.


Hvordan blir pengene brukt?

Din støtte går til UNICEFs arbeid for barns liv, velvære og utvikling. UNICEF er verdens største humanitære barneorganisasjon. Vi jobber med langsiktige utviklingsprosjekter og nødhjelp i flere enn 90 av verdens fattigste land, der barns rettigheter og muligheter i livet ikke er som de burde være. Vi prioriterer de mest sårbare barna, uansett hvor de er eller hvor vanskelig de er å nå. Barn har rett til å leve og overleve, og derfor jobber vi målrettet for å redusere barnedødeligheten og forbedre barns helse.

UNICEF er verdens mest innflytelsesrike barneorganisasjon. Vi har innvirkning og samarbeider med beslutningstakere, fra regjeringene i de enkelte landene til lokale grasrotbevegelser. UNICEF arbeider etter prinsippet om selvhjelp. Når vi går inn i et prosjekt, sørger vi for at landets myndigheter tar ansvar, akkurat som vi trener lokalbefolkningen til å utføre det praktiske arbeidet og kjøre prosjektet videre.

Les om hvordan vi bruker pengene.