SMS Livredder

BRUK MOBILEN – REDD LIV

Mener du også at alle barn er født frie, og har de samme rettighetene uavhengig av kjønn, bakgrunn og livssyn? Da har vi mye til felles. Som SMS Livredder kan du være med på å kjempe for alle verdens barn – hver dag.

SLIK ER DET Å VÆRE SMS LIVREDDER

SMS Livreddere består av engasjerte mennesker over hele kloden, som kjemper for barns rettigheter og for å bygge en bedre fremtid. Nå trenger vi enda flere som deg. Ildsjeler som ønsker å skape varig endring. Noen ganger skal det ikke mer enn en SMS til for å gjøre en forskjell. Å være en SMS Livredder betyr at du er med på å skape endring i verden.

BLI SMS LIVREDDER!

Som SMS Livredder mottar du en SMS hver måned, og bidrar med 100 kroner hver gang. Når du mottar en SMS, trekkes beløpet automatisk fra mobilregningen din.

Du vil få jevnlige oppdateringer fra oss på siste nytt i vårt arbeid for barns rettigheter, og du får vite hva som har skjedd i felten. Ingen bindingstid - du kan når som helst melde deg av.

SLIK FUNGERER DET:

1) Send en SMS med LEV til 2040, eller legg igjen ditt telefonnummer i skjemaet på siden.
2) Du mottar en livreddende SMS hver måned.
3) Du bidrar med 100 kroner for hver SMS du mottar.
4) Ingen bindingstid.

PASSER FOR DEG SOM:

- Er over 18 år.
- Har en mobil.
- Ønsker å hjelpe og bli en del av verdens største bevegelse for barn.
- Vil kjempe for å skape en bedre verden.

HVORFOR VÆRE SMS LIVREDDER?

Det er flott å være SMS Livredder! Sammen tar vi steget nærmere en verden der alle barns rettigheter er oppfylt - én SMS av gangen.

1 SMS tilsvarer mer enn 2000 vannrensetabletter. Det forvandler minst 10 000 liter urent vann til rent drikkevann! 

2 SMS-er er nok til en kunnskapspakke om landminer. Den lærer barn å gjenkjenne miner og hvordan bevege seg trygt i utsatte områder. 

4 SMS-er tilsvarer en sultkatastrofepakke. Dette er en treukers kur som kan være nok til å redde livene til to akutt underernærte barn.

12 SMS-er tilsvarer stivkrampevaksine til mer enn 1300 barn! Den beste måten å forhindre at spedbarn dør av stivkrampe. 

LES også