Om oss

Verdens største hjelpeorganisasjon for barn

For alle som drømmer om et samfunn der både klima, miljø og sosiale utfordringer blir tatt på alvor – en bedre verden å gi videre til nye generasjoner.

Som verdens største bevegelse for barn, er vi ikke redd for å konfrontere selv de største truslene som berører verdens barn – for å gi dem bedre fremtidsmuligheter.

Sammen med deg vil vi kjempe for verdier du tror på. Vi vil løfte frem de som våger å tenke nytt, og sørge for at vi finner nye og mer effektive måter å løse både fremtidige og eksisterende utfordringer på.

Sammen skal vi stille forberedt til å møte morgendagens utfordringer! Sammen har vi større sannsynlighet for å lykkes i å skape varige endringer for barn.

UNICEF har fått i oppdrag av FN å føre an i kampen for barns rettigheter. Vi er politisk og religiøst uavhengige, og vi vil aldri gi opp.

Vil du ha siste nytt om unicefs arbeid rett i innboksen?

Hold deg oppdatert på vårt arbeid i Norge og rundt om i verden. Du får innsikt i hvordan UNICEFs arbeid bedrer hverdagen til barn, hvordan vi bistår lokalsamfunn og viktige humanitære hendelser i verden.

Bli med oss i kampen for barns rettigheter