Bedrifter og samfunnsansvar

Vil du bli bedriftspartner?

I UNICEF jobber vi tett med våre partnere for en bærekraftig utvikling. Med UNICEF får din bedrift en unik mulighet til å samarbeide med verdens ledende hjelpeorganisasjon for barn. I tråd med bedriftens interesser og kjernevirksomhet, samarbeider vi om aktiviteter og prosjekter som skaper verdier for samfunnet og bedriften. Det livsviktige arbeidet til UNICEF ville ikke vært mulig uten støtten fra private partnere og næringsliv.

Velg samarbeidsformen som passer din bedrift

Som UNICEF-partner spiller du på lag med verdens største HJELPEorganisasjon for barn

Vår globale tilstedeværelse, FN-tilknytning og sterke posisjon gir oss evnen til å skape varig forbedring for barn – men det er våre partnere som tilfører kraften som må til for å oppnå fremtidens virkelige resultater.

Siste nytt

Hvordan tette igjen vaksinegapet?
Vaksinering av barn i Malawi 2022, UN0641063,  © UNICEF/U.S. CDC/Unique Identifier/Daylin Paul

Hvordan tette igjen vaksinegapet?

Les mer
Økt skepsis til barnevaksiner etter pandemien
Jente fra Jemen får vaksine_State of the World 2023

Økt skepsis til barnevaksiner etter pandemien

Les mer
Barn blir inkludert og likestilt
Mor og datter med nedsatt funksjonsevne Kenya

Barn blir inkludert og likestilt

Les mer

Min aksjon

Opprett din egen innsamling på minaksjon.no, til et formål du selv velger. Her kan du oppfordre dine ansatte, kolleger og andre bedrifter til å være med å støtte ditt formål.

Når du har registrert deg og er innlogget med brukeren din, kan du velge om du ønsker å sette et spesifikt mål for innsamlingen, samt bestemme hvor lenge den skal vare. Når du er innlogget kan du også følge med på hvor mye dere har samlet inn til enhver tid. Start din innsamling i dag!

LA OSS JOBBE SAMMEN FOR Å OPPNÅ BÆREKRAFTSMÅLENE!

Vi utvikler partnerskap i samarbeid med bedriften og skreddersyr sammen et partnerskap som passer for din bedrift.

Ved å jobbe sammen kan vi oppnå unike resultater innen bærekraft og samfunnsansvar, og sikre framtiden for verdens barn.

Gode partnerskap er den beste strategien, ikke bare for å oppnå bærekraftmålene, men også for en positiv innvirkning, både for næringslivet og verden vi og barna lever i. UNICEFs tilknytning til FN gjør oss til en naturlig tilrettelegger når det kommer til å bringe forskjellige aktører sammen for å oppnå bærekraftmålene. Sammen kan vi finne de mest bærekraftige samarbeidsområdene for UNICEF og din bedrift.

Slik bruker vi pengene

69 % til formålet

28 % til inntektsgivende arbeid

3 % til administrasjon

Vi er en uavhengig organisasjon i FN, og mottar ingen midler fra FN. Alle våre innsamlede midler kommer fra privatpersoner, bedrifter og myndigheter. UNICEF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Les mer om hva pengene går til.