Påskegave som betyr alt

En annerledes påskegave som gleder flere

Det blir stadig mer populært å gi en liten oppmerksomhet til noen man er glad i rundt påsketider. Hvis du velger en påskegave fra UNICEF, gir du ikke bare «en liten oppmerksomhet», men en gave som også er av stor betydning for barn som trenger støtte akkurat nå.

Hvorfor ikke gi en alternativ venninnegave, kjærestegave eller påskegave til de ansatte i bedriften din i år?

Verdensgaver fra UNICEF er eksempler på reelle produkter som UNICEF sender til barn i nød over hele verden. Du får et flott kort du kan gi til en du er glad i.

I påsken 2024 kan du gi et viktig bidrag til barn som trenger deg, enten det er varme klær til barn i Afghanistan, en donasjon til krigsherjede Ukraina, eller et annet sted på kloden der UNICEF jobber både før, under og etter kriser.

Sånn fungerer Verdensgaver

1. Kjøp en Verdensgave.
2. Vi sender hjelpen til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi til noen du er glad i.

Gi en påskegave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

Nødpakke til barn rammet av jordskjelv

Gi livreddende hjelp nå!

346,–

Varme klær til barn i Ukraina

En varm jakke kan bety alt

297,–

Varme klær til barna i Tyrkia og Syria

Gi barna varme nå!

297,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/varme-pledd

Varme pledd

Gi varme til kalde netter

310,–

Nødmatpakker

Små matpakker som redder liv

242,-

Påskeferie, påskehare – og påskegave?

Påsken er en gammel, tradisjonsrik høytid som er full av symboler. Her til lands forbinder mange denne tiden med solvegg, skiturer i fjellet og påskekrim. Likevel er det slik at de aller fleste tilbereder påskemiddagen hjemme hos seg selv. Det er godt å bruke de røde dagene til refleksjon og kvalitetstid med familien.

Dessverre er det også mange som ikke har det slik. Det er alltid noen som trenger din støtte og vår hjelp, uavhengig av hva kalenderen viser. Verdensgaver kommer i mange forskjellige prisklasser. Ditt bidrag teller – med din hjelp kan vi nå hvert barn i tide.

påskegave til ansatte

For bedrifter som velger å gi en påskegave til ansatte, er Verdensgaver for bedrifter et godt alternativ. Når din bedrift kjøper en Verdensgave hos oss, gir dere barn hjelp de trenger for å overleve. En annerledes og meningsfull gave alle kan være stolte av!

Hva med påskegave til bedrifter?

Det kan også være hyggelig å gi en påskegave til en annen bedrift. Gode samarbeidspartnere fortjener å bli verdsatt, og en oppmerksomhet fra dere vil kanskje bli lagt mer merke til i påskehøytiden enn rundt juletider. En Verdensgave fra UNICEF er ikke bare en fin oppmerksomhet, men også et sterkt budskap om hvilke verdier din bedrift setter høyest.

NÅR PASSER DET Å GI påskegave?

Høytidene er en fin anledning å gi en oppmerksomhet til de menneskene du setter stor pris på. Har du blitt invitert på middag, på besøk til noen du sjelden ser, eller på hyttetur? Da kan det være hyggelig å ta med en en liten gave – for eksempel kan en påskegave fra UNICEF erstatte en mer tradisjonell vertinnegave.

I påsken kan arbeidstakerne endelig koble av og nyte noen velfortjente fridager. Å gi en verdensgave på vegne av arbeidstakerne, kan de nyte fridagene med ekstra god samvittighet.

Påskegaver til de ansatte bør dere nok gi før ferien, mens en gave til venner og familie kan overrekkes når dere treffes i høytiden.

Hvor mye skal man bruke på en påskegave?

Det er selvsagt helt opp til deg selv hvor mye du vil bruke på en påskegave. Og det fine med en Verdensgave fra UNICEF, er at det ikke handler om hvor mye den koster – men om barna som får hjelp gjennom ditt bidrag. Vi har Verdensgaver i alle priskategorier, og en Verdensgave fra deg vil gi livreddende hjelp der det trengs aller mest.