Gave til lærer med stor betydning

Som forelder vet du hvor viktig en god lærer er: den trygge voksenpersonen i klasserommet som støtter barnet ditt mens det lærer og utvikler seg.

Fra det øyeblikket et barn går inn i klasserommet for første gang, får læreren en helt spesiell rolle i barnets liv. Læreren legger grunnlaget for barnets læring og utvikling, både akademisk og personlig. De veileder og støtter, dag etter dag, skoleår etter skoleår.

Barn tilbringer mesteparten av dagen sammen med lærerne sine, så det er viktig å sette pris på alt læreren gjør for barna. De har ikke bare ansvar for å undervise fag, men også for å lære barna sosiale og emosjonelle ferdigheter.

De lærer barna om hvordan de kommer overens med andre, hvordan de best håndterer konflikter, og hvordan de kan uttrykke følelsene sine. Lærere spiller rett og slett en utrolig viktig rolle i å forme våre barns fremtid!

Derfor er det naturlig at du ønsker å vise læreren til barnet ditt at du setter pris på jobben vedkommende gjør hver eneste dag. Da er en Verdensgave fra UNICEF perfekt.

Gi en gave med mening

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/utdanning/school-in-a-box

School-in-a-box

Gi en hel skole i én kasse

1843,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/utdanning/blyanter

Blyanter

En blyant kan endre verden

292,–

Skrivebøker

Gi barn et sted å drømme

315,–

Hva kan man gi i gave til læreren?

Få har et like brennende engasjement for barn som lærere. Så hvorfor ikke kjøpe en gave som varmer både læreren og de barna i verden som trenger det mest?

Verdensgaver fra UNICEF er akkurat dette. En gave som er “noe mer” enn bare en blomst eller et gavekort på butikken. Ikke at det er noe galt med verken blomster eller gavekort, men en Verdensgave har positive ringvirkninger få andre oppmerksomheter kan måle seg med. Hver eneste Verdensgave gjør en forskjell for utsatte barn, og ditt bidrag hjelper UNICEF å nå flere barn i tide.

School-in-a-box

Hvis flere foreldre eller klasser ønsker å gå sammen om en oppmerksomhet til sine lærere, kan School-in-a-box være et godt valg.

Denne boksen gjør det mulig for en lærer i felt å undervise 40 barn samtidig, selv om de befinner seg i områder og situasjoner der undervisning nærmest er en umulighet.

I mars 2022 ble over 1 million mennesker rammet av flom i Malawi, og flere skoler ble ødelagt. Læreren Maria ser på materiellet i en School-in-a-Box, som har blitt sendt av UNICEF ved Namicheni Evacuation Camp i Chikwawa i Sør-Malawi.

slik fungerer det

Verdensgaven du gir læreren, er et eksempel på reelle ting som sendes til de barna i verden som trenger det mest. Du får et gavebevis du kan gi til læreren. Utvalget i nettbutikken vår er stort, og du finner garantert en gave som passer til akkurat ditt barns lærer.

Når kjøper man en gave til lærer?

Her finnes det strengt tatt ingen fasit, men de er vanligst å kjøpe gave til læreren før juleferien eller sommerferien. Mange velger også å gi noe litt ekstra til en lærer som har hatt en klasse over flere år, som skal slutte, eller som går av med pensjon.

De fleste lærergaver er fra en samlet elev- og foreldregruppe, men det er ingenting i veien for å gi en oppmerksomhet på egen hånd. Tross alt finnes det lærere som ikke bare betyr mye for en klasse, men også for ditt barn og deg selv spesifikt.

Hvorfor kjøpe gave til barnas lærere?

1.

Det viser at du bryr deg. Lærere tilbringer timevis hver dag med barn og unge, og har en enorm innvirkning på elevenes liv. Det bør de anerkjennes for.

2.

Det får dem til å føle seg spesielle. Når du gir en gave til en lærer, viser du at du setter pris på det vedkommende gjør for barnet ditt.

3.

Når du viser takknemlighet ved å gi noe meningsfullt til en annen, lærer du barna dine om raushet og vennlighet.

4.

Det viser at du setter pris på jobben lærerne gjør for å gi barnet ditt en solid og trygg utdanning.