En omsorgsfull julegave til henne

UNICEF jobber konstant for å hjelpe barn i nød. Hver dag handler om å gjøre livene til dem som har det aller vanskeligst enklere, både på kort og lang sikt. Et viktig bidrag til vårt arbeid er våre Verdensgaver: Julegaver som gis til barn i nød på vegne av en person du selv velger.

Hvis du lurer på hvilken julegave du i år kan gi til «henne», kan derfor en Verdensgave fra nettbutikken vår være en utrolig mulighet til å gi noe med større betydning.

Gi en gave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/varme-pledd

Varme pledd

Gi varme til kalde netter

310,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/familie/mor-startpakke

Startpakke til mor og nyfødt

Gi en trygg start

240,–

Julegave til henne med enorm betydning

Produktene i verdensgavebutikken gis til de barna i verden som trenger UNICEFs hjelp for å klare seg i, og over tid komme seg ut av, en svært tøff situasjon.

Det er omsorg i form av varme tepper, rent vann, vaksiner, klær og mange andre essensielle ting ethvert barn burde kunne ta for gitt, men som dessverre ikke kan det.

Alle Verdensgavene hjelper barn i den spesifikke situasjonen de står i, for eksempel krig, sult eller naturkatastrofer. Du og den du kjøper gaven til, spiller en svært viktig rolle for at UNICEF skal kunne nå alle barn i tide.

Startpakke til mor og nyfødt inneholder 1 myggnett, mesling-, polio- og stivkrampevaksine, 365 vannrensetabletter, 100 pakker sukker/salt-blandinger og 21 energimatpakker.

En slik gave også har stor betydning for mottakeren. Det betyr noe ekstra at julegaven fra deg ikke bare er varm og omsorgsfull, men at den også gjør en forskjell for sårbare barn og kan gi dem en bedre hverdag!

sånn fungerer verdensgaver

1. Du velger gaven du vil gi bort til barn i nød.
2. Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

Julegaven som varmer mest

En Verdensgave er den viktigste julegaven du kan gi henne. Det behøver ikke være den dyreste gaven. Det behøver ikke være den eneste gaven. Men vi både tror og håper at det blir den gaven som varmer mest denne jula.

Glem ikke at dette også kan være noe dine egne barn kan bli en del av. Ved at de får være med på å gi gaven, kan du på en varm og fin måte lære dem om viktigheten av å gi en hjelpende hånd til de som trenger vår hjelp, samtidig som de kan kjenne glede og stolthet ved å gi noe så viktig til for eksempel en mor eller bestemor.

VÅRE BESTE GAVETIPS