Julegaver til ansatte

Snart er det jul og mange bedrifter ønsker å gi fine julegaver til ansatte. Hva med å gi en julegave de ikke trenger selv – men som kan gjøre enorm forskjell for noen andre?

UNICEF jobber hver dag for å nå hvert barn i tide. Vi er til stede over hele verden der nøden er størst og behovene mange. Nå kan årets julegaver til dine ansatte være med på å hjelpe enda flere! Gavene i verdensgavebutikken er eksempler på livsviktig hjelp som akkurat nå leveres av UNICEF til barna som trenger det mest. Vi kaller dem derfor Verdensgaver.

Kjøper din bedrift julegaver til ansatte gjennom UNICEF, får du et flott gavebevis og en takkefilm du kan gi videre til ansatte, mens gaven går til barn som trenger det. Det er rett og slett en firmagave med mening.

spørsmål og svar

Hva er en Verdensgave og hvorfor velge det?

Verdensgaver er eksempler på livsviktig hjelp som akkurat nå leveres av UNICEF til barna som trenger det mest. Ved kjøp av en Verdensgave, gir du en donasjon til UNICEFs omfattende arbeid for barn i over 190 land.

Gavene du finner i verdensgavebutikken er eksempler på reelle produkter som UNICEF sender ut over hele verden hver eneste dag. Noen produkter sendes fra verdenslageret vårt i København, andre kjøpes direkte fra produsent. Nødmatpakker og myggnett produseres blant annet i Etiopia og Kenya, og er dermed med på å skape lokale arbeidsplasser.

ET GODT OG BÆREKRAFTIG VALG

Velger dere en Verdensgave, velger dere julegaver til ansatte som skaper stolthet. UNICEF erfarer at mange ansatte i norske bedrifter ikke synes det er viktig å få «enda en vinflaske» eller «nok en sekk med logo». Det er viktigere å føle at man utgjør en forskjell for noen andre.

Ved å gi Verdensgaver som julegaver til ansatte, er de med på å gi hjelp som vaksiner, trygghet, mat og utdanning barn som trenger det aller mest. Med et bidrag fra deres bedrift, kan vi sammen nå hvert barn i tide.


Får bedriften et gavebevis?

Når dere kjøper en Verdensgave, får bedriften et digitalt gavebevis og en takkefilm. Gavebeviset kan dere gi til ansatte eller samarbeidspartnere. Det går også an å skrive en personlige hilsen i kortet samtidig som dere bestiller.

Når kjøpet er gjennomført, får dere selvsagt kvittering på e-post.


Får bedriften skattefradrag for gaven?

Bedriften kan få skattefradrag etter gjeldende regler. Kort fortalt: De samlede gavene til UNICEF Norge må overstige kr 500 kr i skatteåret, og vi må ha organisasjonsnummeret i vårt register senest 5. januar året etter at gaven ble kjøpt.

Send organisasjonsnummeret via e-post til [email protected] eller i posten til UNICEF Norge, Postboks 438 Sentrum, 0103 Oslo.


Må vi betale moms?

Verdensgaver er en gave/donasjon til UNICEF, og det tilkommer ikke mva.