Julegaver til ansatte

Snart er det jul og mange bedrifter ønsker å gi fine julegaver til ansatte. Hva med å gi en julegave de ikke trenger selv – men som kan gjøre enorm forskjell for noen andre?

UNICEF jobber hver dag for å nå hvert barn i tide. Vi er til stede over hele verden der nøden er størst og behovene mange. Nå kan årets julegave til dine ansatte være med på å hjelpe enda flere! “Gaver du ikke trenger selv” kan være alt fra varme klær, rent vann og nødmat, til hjelp til barn i Ukraina. Uansett hvilke gaver du velger, vil de være til stor hjelp et annet sted i verden. Vi kaller dem derfor Verdensgaver.

Kjøper din bedrift julegaver til ansatte gjennom UNICEF, får du et flott gavebevis du kan gi videre til ansatte, og selve gaven går til barn som trenger det. Det er rett og slett en firmagave med mening.

et utvalg av våre julegaver

Nødmat til undernærte barn

Gi barn livskraften tilbake med 707 nødmatpakker proppet fulle av næringsrike vitaminer og mineraler.

2 716 kroner

60 varme pledd til barn på flukt

Gjør kalde netter varmere for barn og familier på flukt fra nødsituasjoner som krig og naturkatastrofer.

3 050 kroner

Rent vann til en hel landsby

Tilgang på vann forandrer alt. Gi et bidrag og forsyne barn og hele lokalsamfunn med livsviktig vann.

3 500 kroner

Skolemateriell til fem skoleklasser

Gi barn muligheten til å lære! En skriveblokk og en blyant kan være begynnelsen på en verden av kunnskap og utvikling.

9 214 kroner

Nødmat til en helsestasjon

Hjelp til lokale helsestasjoner kan være forskjellen på liv og død. Gi underernærte barn en ny sjanse med nok nødmat.

15 013 kroner

midlertidig skole

Å gå på skolen gir trygghet. Gi barn i katastrofeområder mulighet til skolegang i spesialtilpassede telt.

30 909 kroner

spørsmål og svar

Hva er en Verdensgave og hvorfor velge det?

UNICEF Verdensgaver er gaver til verdens barn. Det dere velger, er reelle gaver som blir sendt til et sted i verden der de vil bidra til å gi barn en bedre sjanse.

Verdensgavene er et nøye utvalg blant de utallige produktene UNICEF sender ut over hele verden hver eneste dag. Noen produkter sendes fra verdenslageret vårt i København, andre kjøpes direkte fra produsent. Nødmatpakker og myggnett produseres blant annet i Etiopia og Kenya, og er dermed med på å skape lokale arbeidsplasser.

ET GODT OG BÆREKRAFTIG VALG

Velger dere en Verdensgave, velger dere en firmagave som skaper stolthet. UNICEF erfarer at mange ansatte i norske bedrifter ikke synes det er viktig å få «enda en vinflaske» eller «nok en sekk med logo». Det er viktigere å føle at man utgjør en forskjell for noen andre.

Ved å gi Verdensgaver til de ansatte, er de med på å gi vaksiner, trygghet, mat og utdanning barn som trenger det aller mest. Med et bidrag fra deres bedrift, kan vi sammen nå hvert barn i tide.


Får bedriften et gavebevis?

Når dere kjøper en Verdensgave, får bedriften et digitalt gavebevis. Gavebeviset kan dere gi til ansatte eller samarbeidspartnere. Det går også an å skrive en personlige hilsen i kortet samtidig som dere bestiller.

Når kjøpet er gjennomført, får dere selvsagt kvittering på e-post.


Får bedriften skattefradrag for gaven?

Bedriften kan få skattefradrag etter gjeldende regler. Kort fortalt: De samlede gavene til UNICEF Norge må overstige kr 500 kr i skatteåret, og vi må ha organisasjonsnummeret i vårt register senest 5. januar året etter at gaven ble kjøpt.

Send organisasjonsnummeret via e-post til giver@unicef.no eller i posten til UNICEF Norge, Postboks 438 Sentrum, 0103 Oslo.


Må vi betale moms?

Verdensgaver er en gave/donasjon til UNICEF, og det tilkommer ikke mva.