Finn dine firmagaver hos UNICEF

Leter du etter en unik og meningsfull måte å vise dine ansatte hvor mye du setter pris på dem? En Verdensgave er en fin oppmerksomhet til dine medarbeidere, samtidig som du gjør noe som monner for barn som lever i nød.

Når du kjøper en firmagave gjennom UNICEF, er du med på å gi livreddende forsyninger og tjenester til barn i nød.

Mange ønsker å gi firmagaver med tyngde, både når det gjelder formål og bærekraft. Derfor har vi en rekke produkter i vår verdensgavebutikk som passer for både større og mindre bedrifter.

Effekten av slike firmagaver er av enorm betydning både for det enkelte barn og for samfunnet det vokser opp i. Ved kjøp av en Verdensgave, gir du en donasjon til UNICEFs omfattende arbeid for barn i over 190 land.

For deg er det hele veldig enkelt:

Du kjøper en Verdensgave bedriften skal gi bort til barn i nød som årets firmagave. UNICEF sender så hjelpen til de områdene der det er størst behov. Du får et gavebevis og en takkefilm du kan gi videre til dine ansatte, eller til andre som skal få en ekstra oppmerksomhet.

SÅNN fungerer det

1. Kjøp en Verdensgave til dine ansatte.

2. Vi sender hjelp til de barna som trenger det mest.

3. Du får et gavebevis og en takkefilm du kan dele med de ansatte.

Hva er en verdensgave fra UNICEF?

Verdensgaver er eksempler på livsviktig hjelp som akkurat nå leveres av UNICEF til barna som trenger det mest. UNICEF har verdens største humanitære lager og er ledende på å levere livsviktige forsyninger og hjelp til verdens barn. Ved kjøp av en Verdensgave, gir din bedrift en donasjon til UNICEFs omfattende arbeid for barn i over 190 land. Takk for at du stoler på at vi bruker deres gave der behovet er størst.

Hvorfor velge firmagave gjennom UNICEF?

Først og fremst fordi du og bedriften din da er med på å hjelpe de barna i verden som trenger dere mest. I tillegg er en firmagave fra vår verdensgavebutikk et sterkt signal om at bedriften din ønsker å gjøre en innsats for å bedre barns livssituasjon. Glem heller ikke at ved å kjøpe en firmagave gjennom UNICEF, kan du få skattefradrag for gaven.

Hvilke typer firmagaver finnes i Verdensgavebutikken?

Enkelt forklart – noe for enhver bedrift, stor som liten. Og viktigst av alt: Noe for ethvert barn som befinner seg i en situasjon der UNICEFs hjelp er nødvendig. Alle Verdensgavene er eksempler på reelle produkter som UNICEF har i verdenslageret sitt og sender ut ved behov.

Når bør man kjøpe firmagaver fra UNICEF?

Når som helst, selvsagt, men vi ser ofte at bedrifter kjøper firmagaver i forkant av sommer-, påske- og juleferien. Spesielt julen er et populært tidspunkt for å gi en oppmerksomhet, og en gave fra UNICEFs verdensgavebutikk er perfekt for høytiden der de fleste av oss har et ekstra fokus på dem rundt oss som trenger det mest.