Den viktigste julegave til han

Det er lett å gå seg vill i mengden av julegavetips, -triks og råd. Og når det kommer til «hans» julegave, er det ofte vanskelig å lande på hva man faktisk skal velge ut som en verdifull gave. Ikke nødvendigvis verdifull i form av kroner og øre, men som både har betydning og settes pris på.

Også er det nå en gang slik at mange menn ikke akkurat har fyldige ønskelister før jul. Dermed blir det ofte utfordrende å finne den rette gaven, spesielt hvis han allerede «har alt».

Julegave til han fra UNICEF

UNICEF har satt opp en gavebutikk som ikke bare gjør det enklere for deg å finne en gave til «han», men også gir et svært viktig bidrag til barn i nød. Vi kaller det for Verdensgaver. UNICEFS arbeid handler om å nå de barna som trenger det mest i tide. Kjøper du en Verdensgave, bidrar du til å gjøre jobben vår enda mer effektiv.

Gi en gave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/varme-pledd

Varme pledd

Gi varme til kalde netter

310,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/meslingvaksiner

Meslingvaksine

Gi et stikk som redder liv

390,–

Hvordan fungerer det?

UNICEFs verdensgavebutikk er fylt til randen med gaver som går til barn i nød. Dette kan være alt fra livsviktige vaksiner til nødmatpakker og undervisningsmateriell. Enkelt forklart, ting som gjør en vanskelig hverdag lettere på både kort og lang sikt. 

Gledespakken inneholder varme pledd, såpestykker, hoppetau og en ball som barna kan glede seg over.

Hvordan er dette en julegave til "han"?

Julegavene i verdensgavebutikken gis til barna som trenger min og din hjelp på vegne av "han". Du kjøper gaven, som går til barna, og mottar samtidig et gavebevis som kan gis videre til din kjæreste, far, bror eller venn.

1. Du velger gaven du vil gi bort til barn i nød.
2. Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

Les mer om hvordan Verdensgaver fra UNICEF fungerer.

Resultatet er en omsorgsfull julegave som sprer varme på begge kanter. For hvor mye mer juleglede gir ikke en Verdensgave enn nok et slips eller gavekort? Det er omtanke både til «han» og til barna i nød og deres nærmeste.

Hva brenner han for?

Et spørsmål du kan stille deg, er: Hva er viktig for han du vil gi en gave? Vi har alle temaer vi brenner litt mer for enn andre, og dette kan enkelt overføres til ditt gavevalg.

Verdensgavekategoriene går i forskjellige retninger og treffer din gavemottaker uavhengig av om den store interessen er klima, sult, utdanning eller andre viktige ting.

Ta en kikk på kategoriene, så finner du garantert det som skreddersyr julegaven til han i enda større grad!

Hovedgave eller ekstragave?

Glem heller ikke at en Verdensgave fra UNICEF kan fungere både som hovedgave eller ekstragave. Vi har et bredt spekter av julegaver i alle priskategorier, og uansett hvilken gave og hvor mye den koster, garanterer vi at det er barn som vil sette stor pris på gaven «han» gir gjennom deg. Bestiller du et fysisk gavekort, kan det bli en fantastisk til og fra-lapp på en annen, fysisk gave. Uansett hva du velger å gjøre, vil din støtte til UNICEF utgjøre en stor forskjell for barn over hele verden.

VÅRE BESTE GAVETIPS