Gave til pappa

gaveTIPS til pappa

Fedre er gode til mange ting, men å skrive ønskelister er ikke alltid blant dem. Over hele landet sitter det derfor familiemedlemmer som lurer på det samme:

Hva i all verden skal vi gi i gave til pappa? Hvis både slips- og sokkeskuffen allerede er stappfulle, anbefaler vi at du tar en tur innom Verdensgavebutikken vår.

Gi en gave med mening

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/covid-19-vaksinepakke-M

Covid-19 vaksinepakke

Gi fullvaksinering til 10 voksne

319,–

Nødmatpakker

Små matpakker som redder liv

242,-

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/myggnett

Myggnett

Beskytt barn og familier

112,–

EN LIVSVIKTIG gave

Har du kjent på følelsen av at du får eller gir gaver du egentlig ikke trenger? Med Verdensgaver fra UNICEF kan du være sikker på at du gleder mottakeren, samtidig som du støtter noen av de barna som trenger det aller mest. En livsviktig presang til noen som kanskje ikke har en trygg pappa hjemme som passer på.

Verdensgaver er eksempler på faktiske produkter UNICEF sender til barn i nød over hele verden. Når du kjøper en Verdensgave går hjelpen til barna som trenger det, og du får et flott gavebevis du kan gi videre.

gaven som betyr alt

Ting vi tar for gitt her hjemme, kan bety forskjellen på liv og død andre steder på kloden. Steder der bomber og sult lammer lokalsamfunn og ødelegger barns fremtid.

Muligheten til å hjelpe andre er en av de fineste gavene man gi – og få. Verdensgaver er derfor den perfekte gave til den som har alt.

Verdensgaver kommer i mange forskjellige prisklasser. I nettbutikken vår kan du finne alt fra myggnett og varme pledd til store telt og vannpumper. Ditt bidrag teller – med din hjelp kan vi nå hvert barn i tide.