Hva gir man i gave til han som har alt?

GI EN VELDEDIG GAVE SOM BETYR EKSTRA MYE

Verdensgavene fra UNICEF er ikke symbolske gaver, men reelle produkter. I vår nettbutikk kan du kjøpe vaksinepakker, kosttilskudd, blyanter, telt, varme pledd, klær og en mengde andre ting. Produktene sender vi til de barna som trenger det mest. Og, du får så klart flott gavebevis du kan gi bort en herre i ditt liv.

Så når du lurer på om du skal kjøpe enda et slips han ikke trenger, det bladet han aldri leser, eller 3-packen med boksershorts – hva med heller å slå to fluer i én smekk og gi en Verdensgave fra UNICEF?

Gi en gave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/overlevelsespakke

Overlevelsespakke

Gi underernærte barn en sjanse

209,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/myggnett

Myggnett

Beskytt barn og familier

112,–

gaveN som garantert vil falle i smak hos han som har alt

For 306 kroner får du 5 varme fleecepledd (150x200 cm) som utgjør en stor forskjell når natten blir kald.

Blant andre bestselgere finner du også vaksinepakker som beskytter de mest utsatte mot polio, meslinger og stivkrampe, startpakker til sårbare mødre som blant annet inneholder myggnett, vaksiner, vannrensetabletter og nødmatpakker, eller telt som kan gi barn ly og et sted å være.

Fem varme fleecepledd kan gjøre en kald natt litt varmere for barn på flukt.

De alternative gavene er mange, og du finner hele utvalget av veldedige gaver i nettbutikken vår. Med en Verdensgave er du sikret en julegave som garantert faller i smak hos ham eller henne. En ekstra bonus er at den garantert ikke vil havne på Finn i etterkant – men vil bidra til at vi når enda flere barn i tide.

noen gaver varmer mer

Når kulda kommer krypende er det få gaver som er mer velkomne enn gavepakken med varme pledd.

Denne guttens familie, sammen med tusenvis av andre familier, har bosatt seg i uferdige bygninger beregnet som boliger for fabrikkarbeidere i den syriske byen Homs.

Men når temperaturen synker, er disse familiene svært utsatt. Flere av bygningene har ikke glass i vinduene som kan avverge kulden.

Heldigvis, har gutten har fått både pledd og varme klær av UNICEF, så han kan holde varmen både på dagen og gjennom natta.

En syrisk gutt bærer eske med varme vinterklær
En gutt bærer en boks stappfull av varme vinterklær i den Syriske byen Homs. Når temperaturene faller, blir familier og barn spesielt sårbare.

FÅ MER GAVEINSPIRASJON