Hva gir man i gave til han som har alt?

GI EN VELDEDIG GAVE SOM BETYR EKSTRA MYE

Verdensgavene er eksempler på reelle produkter som UNICEF deler ut der behovet er størst. I vår nettbutikk finner du vaksinepakker, kosttilskudd, blyanter, telt, varme pledd, klær og en mengde andre ting. Vi sender hjelpen til de barna som trenger det mest, og du får så klart et flott gavebevis du kan gi bort til en herre i ditt liv.

Så når du lurer på om du skal kjøpe enda et slips han ikke trenger, det bladet han aldri leser, eller 3-packen med boksershorts – hva med heller å slå to fluer i én smekk og gi en Verdensgave fra UNICEF?

Gi en gave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/overlevelsespakke

Overlevelsespakke

Gi underernærte barn en sjanse

209,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/myggnett

Myggnett

Beskytt barn og familier

112,–

gaveN som garantert vil falle i smak hos han som har alt

For 306 kroner kan UNICEF for eksempel sende 5 varme fleecepledd (150x200 cm) som utgjør en stor forskjell når natten blir kald.

I nettbutikken finner du også mange andre eksempler på produkter UNICEF sender dit det er størst behov, som vannrensetabletter, overlevelsespakker og skrivebøker. Kjøper du en Verdensgave, støtter du UNICEF i kampen for å gi alle barn en god barndom og en lysere framtid. 

Varme fleecepledd kan gjøre en kald natt litt varmere for barn på flukt.

De alternative gavene er mange, og du finner mange eksempler på veldedige gaver i nettbutikken vår. Med en Verdensgave er du sikret en julegave som garantert faller i smak hos han som allerede har alt. En ekstra bonus er at den garantert ikke vil havne på Finn i etterkant – men vil bidra til at vi når enda flere barn i tide.

noen gaver varmer mer

Når kulda kommer krypende er det få gaver som er mer velkomne enn gavepakken med varme pledd.

Denne guttens familie, sammen med tusenvis av andre familier, har bosatt seg i uferdige bygninger beregnet som boliger for fabrikkarbeidere i den syriske byen Homs.

Men når temperaturen synker, er disse familiene svært utsatt. Flere av bygningene har ikke glass i vinduene som kan avverge kulden.

Heldigvis, har gutten har fått både pledd og varme klær av UNICEF, så han kan holde varmen både på dagen og gjennom natta.

En syrisk gutt bærer eske med varme vinterklær
En gutt bærer en boks stappfull av varme vinterklær i den Syriske byen Homs. Når temperaturene faller, blir familier og barn spesielt sårbare.

FÅ MER GAVEINSPIRASJON