En verdig gave til henne

En Verdensgave er en måte å hjelpe barn som trenger det mest, uansett hvor de er i verden. Når du skal kjøpe en gave til hun som har alt fra før og ikke ønsker seg noe kan det være vanskelig å finne på noe som hun både vil ha bruk for, og som hun blir glad for.

Hva med å la gaven til henne være noe hun slett ikke har bruk for selv, men som vil komme til nytte for barn som virkelig trenger det? I verdensgavebutikken finner du eksempler på reelle produkter som UNICEF deler ut ved behov.

Gi Henne en gave med mening

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/verdighetspakke

Verdighetspakke

Støtt en familie på flukt

350,–

Vaskbare bind

Gi verdighet og frihet i gave

55,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/varme-pledd

Varme pledd

Gi varme til kalde netter

310,–

Gaven hun vil huske

Uansett om du skal gå til innkjøp av en bursdagsgave, julegave eller bare en gave fordi hun fortjener det kan en Verdensgave fra UNICEF passe. UNICEF leverer mange ulike ting, alt fra vaskbare bind, varme klær og skrivebøker til vaksiner og tilgang på rent vann.

Det gjør at du kan velge et eksempel som passer ekstra godt til hun som skal motta gaven. Hvis hun er lærer vil hun kanskje sette ekstra stor pris på å få en Verdensgave fra utdanningskategorien, mens om hun er helsepersonell har hun kanskje vaksiner som en hjertesak.

Det spiller egentlig ingen rolle hvilken gave du velger. En Verdensgave fra deg vil gi livreddende hjelp der det trengs aller mest. Når du kjøper en Verdensgave får du et gavebevis du kan gi til en du er glad i, mens vi sørger for at hjelpen kommer dit det er størst behov.

FÅ MER GAVEINSPIRASJON