Hva kan man ønske seg til jul og bursdag

Vi har alle vært der. Bursdag eller julefeiring er rett rundt hjørnet, og man er litt usikker på hva man skal ønske seg fra venner og familie. Kanskje har du allerede alt du trenger? Da vil det føles godt å kunne hjelpe noen som har helt andre ønsker enn deg til jul og bursdag – og i hverdagen.

Gaver med mening

UNICEFs Verdensgaver er gaver med mening. Gaver som er med på å løfte hverdagen til barn i nødsituasjoner over hele verden. Og de ønsker seg verken PS5, gavekort på spa eller merkeklær. Det de trenger, er varme pledd i kulda, skoleutstyr, vaksiner og mat. Vi i UNICEF jobber hver dag for å oppfylle ønskene deres.

Setter du en Verdensgave fra nettbutikken vår på ønskelista i år, bidrar du, familien din og vennene dine til at vi kan nå enda flere barn – i tide.

hva kan du ønske deg til jul eller bursdag?

Så hva setter du på ønskelista? Du kan selvsagt kalle det «en Verdensgave fra UNICEF», men du kan også finne én eller flere gaver som engasjerer deg spesielt.

Brenner du for at alle barn skal få utdanning, kan du sette skrivebøker og blyanter på lista. Og kjenner du litt ekstra på viktigheten av rent vann, hva med noen vannrensetabletter?

Mulighetene er mange, og uansett hva du går for som ditt bursdags- eller julegaveønske, vil det være til stor hjelp for barna.

Legg ved lenken

Hvis du ønsker å sette en eller flere gaver på lista, anbefaler vi at du legger med lenke til Verdensgavebutikken vår. Da gjør du det enkelt for de som skal kjøpe gavene. De får selvsagt et gavebevis etter kjøpet, som de igjen kan gi til deg.

SÅNN fungerer det

1. Giver velger gave

Giveren velger en Verdensgave.

2. Vi sender hjelpen

Vi sender hjelpen til de barna som trenger det mest.

3. Du får gavebevis

Giveren får et gavebevis, og kan gi det videre til deg.

Du er viktig

Uavhengig av om du velger å støtte UNICEF gjennom en Verdensgave eller på en annen måte, skal du vite hvor viktig du er.

Verden står nå overfor mange utfordringer, og dessverre er barn ofre i de mange krigene, krisene, og katastofene som pågår. UNICEF jobber utrettelig hver dag for å hjelpe disse barna og samfunnene de lever i.

Ved å støtte oss, gjør du jobben vår lettere. Hvert bidrag teller. Hver ønskeliste teller. Du er viktig!

VIl du gi et bidrag allerede i dag?