Den perfekte farsdagsgave

Det er ikke verdens enkleste oppgave å finne den rette gaven til en pappa når farsdagen nærmer seg. Fedre har en tendens til å være fornøyd med tingenes tilstand, og sender gjerne ikke de mest kreative ønskelistene. Men kan man likevel finne en gave som får han til å føle seg verdsatt som pappa? Så absolutt!

Med en Verdensgave fra UNICEF kan du både vise hvor stor pris du setter på å ha en fantastisk far i livet ditt, samtidig som du hjelper barn i nød gjennom UNICEFS arbeid og utstyr.

sånn fungerer verdensgaver

1. Du velger gaven du vil gi bort til barn i nød.
2. Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

Nødhjelp som farsdagsgave

Vi har nemlig utviklet en butikk der du får et gavebevis du kan gi i farsdagsgave, men der selve gaven går til barn i krise som trenger din hjelp.

I butikken vår finner du alt fra overlevelsespakker for underernærte barn og myggnett til førstehjelpspakker og vaksiner. Dette er gaver som UNICEF sørger for at kommer dit i verden der det trengs mest, på vegne av faren din.

Gjennom å velge ett eller flere produkter som «snakker» til deg og faren din, kan gaven bli noe helt unikt. Du kan rett og slett skape en gave inn mot et tema som virkelig har betydning, både for dere og barna som mottar gaven.

Det er en gave med varme og omsorg, til en av personene i livet ditt som har gitt akkurat det samme til deg. Et sterkt symbol på hva han betyr for deg, samtidig som dere begge får en stor betydning for barn i nød gjennom produktene i verdensgavebutikken.

Farsdagspakke inneholder, 1 varmt pledd, 42 nødmatpakker, 3 pakker energikjeks, 30 poser kosttilskudd, 5 poser sukker-salt mot dehydrering
mesling- og poliovaksiner og 1 skolesekk.

GI EN FARSDAGSGAVE HAN IKKE TRENGER SELV

Farsdagspakke

Gi trygghet til far og barn

277,–

Varme klær til barn i Ukraina

En varm jakke kan bety alt

297,–

Bestemor til barna

Gi to måneders kontantstøtte

335,–

Hvorfor feirer vi farsdag i Norge?

Farsdag feires på forskjellige datoer rundt omkring i verden. For eksempel har spanjolene farsdag 19. mars og amerikanerene den tredje søndagen i juni, mens vi nordmenn har gått for annen søndag i november.

Hvorfor akkurat da, tenker du kanskje? Hvorfor ikke heller gå for en varm vårdag med kaffe og kake på terassen? Jo, på 1940-tallet var teorien (til den norske tobakksindustrien) at dette ville være en god mulighet for å få i gang handelen inn mot jul. Den teorien viste seg å stemme. I 1949 ble den første norske farsdagen feiret. Salget var solid, og siden den gang har det blitt en tradisjon mange er glad i.

Så får det heller være at dagen opprinnelig handlet om å selge litt mer. Ønsket om å hedre fedre er oppriktig, og velger du en gave med mening fra vårt verdensgaveunivers, vil også gaven du gir til din far ha større verdi enn en mer tradisjonell farsdagsgave.

VÅRE BESTE GAVETIPS