Gaver med mening

HVA GIR DU TIL noen SOM HAR ALT?

Har du noen gang kjent på følelsen av at du får eller gir gaver du egentlig ikke trenger? I vår nettbutikk finner du alternative gaver som både gleder mottakeren og samtidig støtter barna som trenger det aller mest. Under kan du se våre beste tips til deg som vil gi en gave med mening.

Verdensgaver

Kjøp gaver som redder barns liv og få et gavebevis som du kan gi bort til en du er glad i. Pengene går til barn i nød.

Gi en gave som gleder dobbelt

Hva er en "gave med mening"?

«Gaver med mening», eller «alternative gaver», er begreper som ofte brukes om gaver som gleder dobbelt. En gave med mening betyr mye, både for den som mottar gaven og barna som trenger det aller mest.

Hos oss kan du kjøpe reelle produkter i Verdensgavebutikken, som varme pledd og vaksinepakker. Du mottar et hyggelig kort, som du kan pakke inn og gi bort i gave til en passende anledning. Dette er uten tvil en gave med mening!

En annen populær gave er våre personlige fotokort. Gjør kortet ekstra spesielt ved å laste opp dine egne bilder. Et personlig fotokort vil garantert falle i smak og passer til alle anledninger.

På utkikk etter en julegave som betyr litt ekstra?

Gleden ved å gi er for mange nesten større enn å motta gaver. Følelsen av å gi en gave som virkelig treffer er varmende, og er uten tvil et av julens høydepunkter. Vårt beste gavetips i år – gi en julegave med mening. En gave som gleder både den som pakker den opp på juleaften, og som samtidig støtter barna som trenger det mest.

KIRSTI FIKK EN BESTEMOR TIL JUL

Gave til bestemor med ekstra mening

For Kirsti Avner er barnebarna den største gleden i livet. Derfor synes hun julegaven hun fikk av datteren Ida var helt perfekt.

– Å få bidra til at en bestemor kan ta vare på barnebarna sine, er den fineste gaven jeg har fått! Når hun snakker om julegaven hun fikk av datteren Ida Avner i fjor, blir Kirsti helt blank i øynene.

– Jeg ble veldig rørt. Hendene skalv, og jeg greide nesten ikke lese hva som sto på kortet, forteller Kirsti Avner. Under treet lå nemlig en verdensgave fra UNICEF.

VENNINNEGAVE TIL RETT OVER 100-LAPPEN

Venninnegave med mening

– Jeg elsker å gi gaver til venninnene mine, spesielt hvis jeg har god nok tid til å klekke ut en genial og personlig plan, sier Linn Isaksen fra Oslo.

Det som skulle være noe personlig ender ofte med å bli til en gave du kunne gitt til hvem som helst, som nok en håndkrem eller et overpriset duftlys.

Det finnes imidlertid venninnegaver som garantert vil falle i smak – og som gjør mer nytte for seg enn å fylle opp skapene.

Linn fant derimot en annen løsning.

Les mer