Påskegave som betyr alt

En annerledes gave som gleder flere

Påskegaver er ingen stor tradisjon i Norge. Det er helt greit – forbruket er høyt nok som det er. Har du allikevel vurdert å kjøpe en liten oppmerksomhet til noen i anledning høytiden – en alternativ venninnegave, eller en påskegave til kjæresten, kan en av våre Verdensgaver være et annerledes gavetips, og et bærekraftig alternativ.

Verdensgaver er ikke symbolske gaver – det er faktiske produkter som UNICEF sender til barn i nød over hele verden.

Slik fungerer det

Du velger tingene du vil gi bort til barn i nød

Vi sender tingene til barna som trenger det mest

Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i

Påskeferie, påskehare – og påskegave?

Påsken er en gammel, tradisjonsrik høytid som er full av symboler. Her til lands forbinder mange denne tiden med solvegg, skiturer i fjellet og påskekrim på radio. Allikevel er det slik at de aller fleste tilbereder påskemiddagen hjemme hos seg selv. Det er godt å bruke de røde dagene til refleksjon og kvalitetstid med familien.

Dessverre er det også mange som ikke har det slik. Det er alltid noen som trenger din støtte og vår hjelp, uavhengig av hva kalenderen viser. Verdensgaver kommer i mange forskjellige prisklasser. Her kan du kjøpe alt fra myggnett til store telt og vannpumper. Ditt bidrag teller – med din hjelp kan vi nå hvert barn i tide.

eksempler på pakker du kan kjøpe

nødpakke til barn i ukraina

Du kan hjelpe ukrainske barn med livsviktig hjelp i en håpløs situasjon.

390 kr

varme pledd til barn

UNICEF sender varme pledd til katastroferammede områder over hele verden.

306 kr

Startpakke for nybakt mor

Gi den beste gaven en mor kan få – muligheten til å se sine barn overleve og vokse opp

236 kr

Når du kjøper Verdensgaver fra UNICEF, kan du være sikker på at gaven gleder flere samtidig. Uansett hvilken gave du velger, bidrar du til at barn i nød får en bedre hverdag. Du mottar et gavebevis som kan gis bort til noen du er glad i. En perfekt bursdagsgave til kjæresten, eller påskegave til den som har alt. Muligheten til å hjelpe andre er en av de fineste gavene man gi – og få.

TIL EN BESTEMOR

Når du gir bort verdensgaven «Bestemor til barna», gir du kontantstøtte til en bestemor, slik at hun kan forsørge barnebarna, og gi dem det de trenger av medisiner, mat og vaksiner. Pengene gir bestemoren mulighet til å ta vare på dem, slik at de ikke må på barnehjem.

påskegave til de ansatte

For bedrifter som velger å gi en liten påskegave til de ansatte i, er Verdensgaver Bedrift et godt alternativ. Når din bedrift kjøper en verdensgave hos oss, gir dere barn en gave de trenger for å overleve. En annerledes og meningsfull gave alle kan være stolte av!

covid-19 vaksinering

Når alle voksne har fått vaksinen, kan barna bli trygge igjen. Med din bedrift på laget får vi vaksinert raskere.

energimatpakker

Næringsrik spesialmat som gir underernært barn nok vitaminer og mineraler til å komme raskt på fote igjen.

varm pledd til barn

UNICEF sender varme pledd til katastroferammede områder over hele verden. En gave som varmer.

NÅR PASSER DET Å GI påskegave?

Høytider kan være en fin anledning til å gi en oppmerksomhet til de menneskene man setter stor pris på. Kanskje har man blitt invitert bort på middag, skal besøke noen man sjeldent ser, eller man skal bli med noen på hyttetur. Da kan det være hyggelig å ta med en vertinnegave.

I påsken kan arbeidstakerne endelig koble av og nyte noen velfortjente fridager. Å gi en verdensgave på vegne av arbeidstakerne, kan de nyte fridagene med ekstra god samvittighet.

FÅ MER GAVE-INSPIRASJON: