Vertinnegave til jul

Har du blitt invitert i selskap, er det hyggelig å ta med en oppmerksomhet til vertskapet. UNICEFs Verdensgaver gir deg en unik mulighet til å gi en gave som betyr det lille ekstra, både for en vertinne og for sårbare barn i verden som trenger en gave mer enn noen andre.

slik fungerer verdensgaver

1. Du velger gaven du vil gi bort til barn i nød.
2. Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

Vertinnegave med mening

Verdensgaver fra UNICEF er gaver som gleder både giver, mottaker og barn i nød. Verdensgaver er ikke symbolske gaver – det er faktiske produkter som UNICEF sender til barn over hele verden.

Vi har et stort utvalg av gaver i mange prisklasser, så her finner du garantert noe som passer. Eksempler på Verdensgaver er varme pledd, nødmatpakker og verdighetspakke til barn på flukt. Uansett hva du velger, vil dette være en hyggelig vertinnegave.

Gi en gave med mening

Varme klær til barn i Ukraina

En varm jakke kan bety alt

297,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/nodhjelp/gledespakke-barn-flukt

Gledespakke til barn på flukt

La barn være barn

157,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/overlevelsespakke

Overlevelsespakke

Gi underernærte barn en sjanse

209,–

Vertinnegave til jul

Det er ikke så lett å vite hva man kan ta med som gave til enten verten eller vertinnen, spesielt ikke i juletider. Julen er ofte preget av mye julekaker og mektige middager, og det er derfor ikke usannsynlig at man har gått litt matlei. Spiselige vertinnegaver kan det derfor være lurt å spare til en senere anledning. Har verten eller vertinnen vært heldige, har de også kanskje allerede fått det meste på ønskelisten. Dessuten kan det være skummelt å gi gaver hvis man skal til noen man ikke kjenner så godt. Et godt tips til en alternativ vertinnegave er derfor Verdensgaver fra UNICEF.

Kosttilskudd er en av våre Verdensgaver. Det kan være en fin vertinnegave til årets julemiddag med venner.

VÅRE BESTE GAVETIPS