Veldedig gave – årets gavetrend fra UNICEF!

Vi har så mye i skuffer og skap, på loft og i kjeller. Ting. De siste årene har mange av oss sett hvor skjevt urettferdigheten rammer. Vi har kanskje tenkt på hvor heldige vi er som har det trygt, som har et varmt hjem og en familie som kan støtte oss når livet butter. Noen av oss har fått lyst til å hjelpe.

En veldedig gave som betyr mye

Vi er mange som gir litt ekstra til veldedighet gjennom året. Noen av oss gir penger i en julegryte, andre kjøper bøker til inntekt for hjemløse og stadig flere vurderer å kjøpe en veldedig gave. Veldedige gaver er gaver som betyr mye både for den som mottar gaven og de menneskene som trenger det aller mest. Ved å kjøpe en veldedig gave kan du hjelpe mennesker, og samtidig bidra til en litt bedre verden.

sånn fungerer verdensgaver

1. Du velger gaven du vil gi bort til barn i nød.
2. Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

En verdensgave til verdens beste venn

For å gi en veldedig gave som treffer blink, bør du bruke noen minutter på å tenke på hva som engasjerer mottakeren. Hvilke saker brenner han eller hun for? Er det fattigdom? Barn? Helse? Skole og utdanning? Uansett hvor engasjementet ligger, kan du finne både inspirasjon og gaveideer blant UNICEFs verdensgaver.

Gi en gave med mening

Varme klær til barn i Ukraina

En varm jakke kan bety alt

297,–

Nødmatpakker

Små matpakker som redder liv

242,-

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/meslingvaksiner

Meslingvaksine

Gi et stikk som redder liv

390,–

Tips til den perfekte veldedige gaven

En Verdensgave er ikke en symbolsk gave, men faktiske produkter som sendes dit behovet er størst. Det kan være varme pledd til familier på flukt, skolemateriell til barn eller covid-vaksiner. Alternativene er mange, og du finner hele utvalget av veldedige gaver i UNICEFs nettbutikk. Når du har funnet en passende gave, er det bare å bestille. Så fort gaven er kjøpt, får du tilsendt et kjempefint kort. På kortet kan du legge inn en personlig hilsen hvis du vil. Noen bruker også kortene som ekstra verdifulle til og fra-lapper på andre gaver.

Liten gave med stor betydning

Med en Verdensgave er du sikret en julegave som garantert faller i smak hos ham eller henne – og som gjør mer nytte for seg enn å fylle opp skapene hjemme. Istedenfor å gi bort en gave som ingen trenger, kan du gi en gave som hjelper og en gave som har en dypere mening. I år er den fineste gaven under treet fra deg til noen du er glad i!

VÅRE BESTE GAVETIPS