Gave til søster

Det har kanskje vært både sladring, spionasje og snoking i dagbøker, men jammen har det vært en trygghet og en støtte også. Å ha en søster i livet, er en gave i seg selv, og derfor fortjener hun en gave for lang og tro tjeneste! Er du ikke enig?

Gave til søsken

Å kjøpe gave til en søster, eller et annet søsken for den sakens skyld, kan både være veldig lett og veldig vanskelig. Men sjansen er stor for at dere deler mange historier og minner, og kanskje har mange av de samme verdiene - i så fall kan en veldedig gave være midt i blinken. Det er dessuten en perfekt gave til hun – eller han – som har alt!

Verdensgave til verdens beste søster

Var dere blant dem som ble engasjerte når det ble snakket om urettferdighet ved middagsbordet, eller lot dere rive med når det var innsamlingsaksjoner på skolen? Da er det en stor sjanse for at du finner en fin gave til søsteren din blant UNICEFs 30 ulike verdensgaver. Men før du velger en gave til henne, bør du tenke litt på hva som engasjerer henne nå? Er hun opptatt av barns helse, eller er det kanskje skole og utdanning som ligger hennes hjerte nært? Uansett hvor engasjementet hennes ligger, kan du finne både inspirasjon og gaveideer blant våre verdensgaver.

En søstergave som betyr noe

En verdensgave er ikke en symbolgave, men en ekte gave med konkrete produkter som sendes dit behovet er størst. Det kan være varme klær til barn på flukt, skolemateriell eller leker til barn eller Covid-vaksiner. Alternativene er mange, og du finner hele utvalget av veldedige gaver i UNICEFs nettbutikk. Når du har funnet en passende gave, er det bare å bestille, og så fort gaven er kjøpt, får du tilsendt et kjempefint kort. På kortet kan du legge inn en personlig hilsen hvis du vil – kanskje et minne eller en fin historie? Noen bruker også kortene som ekstra verdifulle til/fra-kort utenpå en annen gave. Uansett hva du velger; I år er den fineste gaven til søsteren din, fra deg.

Her er et knippe med gaver som vi tror vil falle i smak:

Gi en gave med mening

poliovaksine

Polio er nesten utryddet! Gi vaksiner for å hjelpe oss mot en verden uten polio.

214 kr

varme pledd

UNICEF sender varme pledd til katastroferammede områder over hele verden.

306 kr

Verdighetspakke

Å kunne vaske seg, pusse tenner og børste håret gjør en enorm forskjell for en familie på flukt.

350 kr

TRENGER DU INSPIRASJON TIL din neste gave? HER ER VÅRE BESTE TIPS