Gave til pappa

EN LIVSVIKTIG PRESANG

Har du kjent på følelsen av at du får eller gir gaver du egentlig ikke trenger? Med Verdensgaver fra UNICEF kan du være sikker på at du både gleder mottakeren, samtidig som du støtter barna som trenger det aller mest. En livsviktig presang til noen som kanskje ikke har en trygg pappa hjemme som passer på.

Verdensgaver er ikke symbolske gaver – det er faktiske produkter som UNICEF sender til barn i nød over hele verden. Gaven du velger går til barna, og du får et gavebevis du kan gi videre.

SLIK FUNGERER DET

Du velger tingene du vil gi bort til barn i nød

Vi sender tingene til barna som trenger det mest

Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i. Pappa, for eksempel!

gaveTIPS til pappa

Fedre er ofte gode til mange ting – å skrive ønskelister er sjelden blant dem.

Over hele landet sitter det derfor familiemedlemmer og undrer seg over det samme: Hva i all verden skal man finne på i gave til pappa? Om både slips- og sokkeskuffen allerede er stappfulle, kan vi anbefale at du tar en titt på Verdensgaver fra UNICEF.

Vi har så mye i skuffer og skap allerede. Kjøp heller en verdensgave neste gang det er på tide å hedre våre fedre!

Gaven som betyr alt

Ting vi tar for gitt her hjemme, kan bety forskjellen på liv og død andre steder på kloden. Steder der bomber og sult lammer lokalsamfunn og ødelegger barns fremtid.

Muligheten til å hjelpe andre er en av de fineste gavene man gi – og få. Verdensgaver er derfor den perfekte gave til den som har alt.

Verdensgaver kommer i mange forskjellige prisklasser. I nettbutikken vår kan du kjøpe alt fra myggnett til store telt og vannpumper. Ditt bidrag teller – med din hjelp kan vi nå hvert barn i tide.

eksempler på pakker du kan kjøpe

nødpakke til barn i ukraina

Du kan hjelpe ukrainske barn med livsviktig hjelp i en håpløs situasjon.

390 kr

varme pledd til barn

UNICEF sender varme pledd til katastroferammede områder over hele verden.

306 kr

Startpakke for nybakt mor

Gi den beste gaven en mor kan få – muligheten til å se sine barn overleve og vokse opp

236 kr

OM VERDENSGAVEN "Verdighetspakke"

Verdighetspakken inneholder hygieneprodukter som dekker de mest grunnleggende behovene til en familie i én måned. Familier på flukt mangler de mest elementære ting, som vi ofte tar for gitt.

Ved å gi denne gaven til 350 kroner bidrar du til at familier på flukt får dekket behovet for hygieneprodukter i én måned av UNICEF.

FLERE GAVETIPS FRA UNICEF:

FÅ MER GAVE-INSPIRASJON: