Block alignment:
Left
Width:
5 Columns
Padding:
One unit
Background color:
None
Text alignment:
Left
Text shadow:
No shadow
Color:
White
Font size:
Normal
Color:
White
Font size:
Normal
Color: Font size: Background color:

Aldri tidligere har UNICEF håndtert så mange katastrofer parallelt som vi gjør akkurat nå. Og som alltid er det barna som rammes hardest. Vi er tilstede i blant annet Irak, Gaza, Den sentralfrikanske republikk, Syria og Sør-Sudan og kjemper for at barn skal overleve. Men vi trenger mer penger for å hjelpe de millioner av barn og deres familier som er rammet av konfliktene.

Foruten de krisene som kommer fram i media håndterer vi i tillegg 290 lokale katastrofer rundt om i verden. Totalt er 102 millioner mennesker, hvorav halvparten barn, rammet på ulike måter av katastrofer.

Dine penger brukes i de katastrofeområdene der behovet er størst til enhver tid.

Hva gjør UNICEF?

Vi forsyner de som er rammet med vann, mat, tak over hodet, klær, medisiner, vaksiner og helsetjenester. Vi beskytter barna mot vold, overgrep og utnytting. Gi en gave nå.

Derfor støtter vi UNICEF
Ambassadører og støttespillere

"UNICEF does not simply provide people with the humanitarian aid, but also elaborates on the tools to solve problems and improve the life of children and women"

- Orlando Bloom

Shakira

"By making a small investment in these children, we can give them the opportunity they deserve and we can build a better, safer world."

- Shakira

Unicef