Julegavetips til kollega

Er du på utkikk etter julegavetips til kolleger? Det er fort gjort å velge en kaffekopp, konfekteske eller morsom gadget. Men til tross for at dette er en hyggelig oppmerksomhet, vet vi at slike ting fort ender opp innerst i et skap. Heldigvis finnes det alternative julegavetips som gjør mer nytte for seg.

sånn fungerer verdensgaver

1. Du velger en Verdensgave.
2. Vi sender hjelpen til de barna som trenger det mest.
3. Du får et gavebevis du kan gi bort til noen du er glad i.

Julegaver med stor betydning

Verdensgaver fra UNICEF er eksempler på ekte produkter som sendes ut ved behov. Utvalget er stort, så du vil garantert finne noe som engasjerer mottakeren. Eksempler på Verdensgaver er skrivebøker, varme pledd og vannrensetabletter. Uansett hva du velger, vil gaven få stor betydning.

En enkel skrivebok kan åpne en verden av muligheter. Hver dag sitter barn på skolebenken og skriver sine første fortellinger i UNICEFs skrivebøker. En perfekt julegave til en kollega!

Husk på den gode kollegaen

Julen er en tid for å spre glede, og er en fin anledning til å vise dine nærmeste at du setter pris på dem. Det er viktig å ikke glemme det som er det viktigste i julen – å være rause med hverandre og ta vare på hverandre. Naturlig nok fokuserer vi gjerne på familie og venner, men det kan være mye glede i å inkludere én eller flere kolleger. En Verdensgave fra UNICEF er en alternativ julegave som garantert vil gi glede til både deg selv, mottakeren og barn i nød.

Gi en gave med mening

Nødpakke til barn i Ukraina

Gi livsviktig hjelp

390,–

Brettspill

Gi barn en lekepause

196,–

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/helse/poliovaksiner

Poliovaksine

La oss ta knekken på polio

261,–

VÅRE BESTE GAVETIPS