Julegave til mamma

Du skal kjøpe en gave til mamma, ett av de viktigste menneskene i livet ditt. Du har også lovet deg selv at det ikke skal bli en stekepanne denne gangen. Nei, i år skal mamma heller få en gave som virkelig vil bety noe for henne. Men hva?

Den beste gaven til henne

Du tenker tilbake på alle de fine samtalene rundt middagsbordet da du var liten, på mammas engasjement mot urettferdighet, og hennes store kjærlighet for dem som ikke hadde det like godt som deg. Du kjenner moren din godt, og i år skal hun få en gave hun virkelig vil sette pris på – en gave med en større mening.

Verdensgaver til verdensmødre

Gi mamma en Verdensgave til jul! Verdensgaver er ikke symbolske gaver, men helt reelle produkter UNICEF sender til de menneskene som trenger det mest, der behovet er størst. Det kan for eksempel være varme klær til barn på flukt, en pakke med førstehjelpsutstyr eller vaksiner. Hver eneste Verdensgave er et viktig bidrag, og med din og mammas hjelp kan vi nå hvert barn i tide.

Denne pakken inneholder varme vinterklær og sko til barn. Innholdet varierer litt etter alder og kjønn.

Mammas hjertesak er din gave

Hvilken hjertesak eller formål er viktigst for akkurat din mamma? Hvilke saker er det som får hjertet hennes til å slå litt fortere? I nettbutikken vår kan du velge mellom mer enn 30 Verdensgaver. Vi har plukket ut noen vi tror moren din vil sette pris på både å få og gi.

Gi en gave med mening

https://www.unicef.no/verdensgaver/produkter/familie/mor-startpakke

Startpakke til mor og nyfødt

Gi en trygg start

240,–

Bestemor til barna

Gi to måneders kontantstøtte

335,–

Nødmatpakker

Små matpakker som redder liv

242,-

Et unikt og vakkert kort

Når du gir bort en Verdensgave, får du et unikt kort. På kortet kan du skrive en personlig hilsen til moren din. Kanskje er det en historie eller et minne som gjør at akkurat denne gaven betyr noe spesielt for dere begge? Noen bruker verdensgavekortet som et spesielt til- og-fra-kort på en annen pakke også. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

Så før du griper etter stekepanna eller duftlyset på kjøpesenteret i julestria – kanskje dette er jula da du skal gi moren din en gave som faktisk betyr noe?