Morsdagsgave: 4 gavetips som gleder dobbelt!

Hva skal man gi til mamma i morsdagsgave?

Morsdagen er rett rundt hjørnet, og vi får endelig sjansen til å vise alle våre mødre, om det så er en bestemor, bonusmamma eller fostermor, hvor mye vi setter pris på deres endeløse kjærlighet.

Det som ofte er så fint med mamma, er at hun som regel blir glad så lenge gaven kommer fra deg. Klassiske morsdagsgaver som duftlys, blomster, smykker og sjokolade er alle fine gavealternativer til mamma, men hva med å gi en gave som betyr litt ekstra? Ikke bare for moren din, men også for en mor i en helt annen del av verden.

Vårt beste gavetips til morsdag

Ved å kjøpe morsdagspakken til din egen mamma i morsdagsgave, gir du ikke bare bort en hyggelig hilsen til din mor. Du gir også en mor i nød muligheten til å beskytte barna sine mot bitende kulde og akutt underernæring. Du får et flott kort som du kan gi bort, enten som en gave i seg selv eller sammen med en annen gave. Du kan skrive din egen hilsen og sende kortet i posten eller digitalt.

OM VERDENSGAVEN "Morsdagspakken"

Morsdagspakken inneholder varme klær, pledd, energimatpakker, nødmat, vannrensetabletter, salt-sukker-blanding, skrivebok og blyanter. Pakken gir en mor i nød muligheten til å beskytte barna sine mot bitende kulde og akutt underernæring. Og gi litt dagligdags omsorg til barna sine.

Ved å gi denne gaven til 257 kroner bidrar du til å holde sårbare mødre og barn trygge.

Flere forslag til morsdagsgave

Leter du etter den perfekte morsdagsgaven eller trenger flere gavetips til morsdag? Under har vi samlet et utdrag av flotte gaver som gleder både hun som får kortet og den som mottar livreddende hjelp:

GI EN morsdagsGAVE MED MENING

STARTPAKKE FOR MOR

Gi den beste gaven en mor kan få – muligheten til å se sine barn overleve og vokse opp

236 kr

en bestemor til barna
Bestemor og barnebarn. Foto

Gi økonomisk støtte til bestemødre som tar vare på foreldreløse barn.

331 kr

COVID-19-VAKSINER

Gi covid-19-vaksiner til verdens fattigste land. Bli med å stopp pandemien!

319 kr

5 TIPS TIL GAVER DU KAN GI SAMMEN MED MORSDAGSPAKKEN

Dagene kan forsvinne forbi uten at man får så mye tid sammen med familie og venner som man ønsker. Derfor er morsdag en perfekt dag for å gjøre noe ekstra spesielt og hyggelig sammen med mor, bestemor, kjæreste eller en du er glad i. Her er fem ekstra gavetips som du kan gi sammen med morsdagspakken.

 1. Kvalitetstid med en kreativ vri. Inviter mor til en kreativ ettermiddag. Enten det er å male, perle, lage smykker eller sy. Ingenting er som å slippe kreativiteten fri og samtidig lage noe fint sammen. Kanskje dere lager noe fint til hverandre?
 2. Kjøp inn ansiktsmasker og noen gode kremer. Fullfør dagen med å lage en god middag - det blir en perfekt dag sammen med mamma.
 3. Lever frokost på døren til mamma. Her kan du enten lage din egen frokost eller bestille fra en nettside som leverer frokost. Tenk så deilig å våkne opp til ferdig frokost og et flott personlig morsdagskort.
 4. Lag små lapper med fine beskjeder eller ting dere kan gjøre sammen. Lappene kan du legge i en boks eller et Norgesglass og knyte en fin sløyfe rundt. Tips: gi mamma en god start på dagen en hel måned. Lag én lapp for hver dag i måneden, slik at moren din kan starte hver dag med en hyggelig hilsen fra deg.
 5. Er moren din glad i skiturer? Hvis temperaturen tillater det kan du ta henne med på tur på morsdagen! Pakk en sekk med varm kakao, sjokolade eller andre ting du vet hun liker. Legg inn et stopp, tenn et bål og overrekk det fine morsdagskortet du har kjøpt til henne.

gi en morsdagsgave som varmer mer enn ett hjerte

Morsdagspakken inneholder alt en mor i nød trenger for å beskytte barna sine mot bitende kulde og akutt underernæring.

Pakken inneholder:

 • Klær som holder barna varme
 • Stort varmt pledd når nettene blir kalde
 • Energimatpakker basert på peanøtter og spesielt laget for underernærte barn
 • Høyenergikjeks med viktige mineraler og vitaminer
 • Vannrensetabletter slik at barna får rent drikkevann
 • Salt/sukker-blanding, en livreddende behandling for dehydrerte barn
 • Bøker og blyanter for lek og læring

En hyllest til mor på morsdagen

De tar imot kjeft, klaging, frustrasjon og hormonelle eksplosjoner. Likevel mottar vi deres ubetingede kjærlighet. Mødre er fantastiske! Det er ingen tvil om at morsrollen bringer en del utfordringer. For noen mødre kan det være å få barnet til å spise opp middagen. For mødre i andre deler av verden handler det om å klare å dekke de grunnleggende behovene for at barnet skal overleve. Og for at det få en god start på livet.

Ved å kjøpe morsdagspakken i anledning morsdag, hjelper du en nybakt mor med nettopp dette. Du sørger for at barna får vaksiner mot livstruende sykdommer. Du gir en bedre sjanse for en god og sunn start på livet. Selv får du et flott og personlig morsdagskort som du kan gi bort til noen du er glad i.

Morsdagsgave i siste liten?

Har du dårlig tid til å finne den perfekte gave til morsdag og bekymret for at den ikke blir levert i tide?

Frykt ikke, du kan få tilsendt det personlige morsdagskortet på e-post og kan printe det ut selv. Dermed trenger du ikke tenke på leveringstid og den perfekte gaven til morsdag er i boks på 1-2-3.

Selv om du kanskje ikke får muligheten til å feire morsdag sammen med mamma i år på grunn av avstand eller pandemien, er det fortsatt mulig å gi henne den betydningsfulle gaven på morsdagen. Gjør anledningen ekstra spesiell og ha en videosamtale med mamma og vis henne kortet. I ettertid kan du sende det på e-post, så hun alltid har det fine kortet og minnet.

LA DEG INSPIRERE TIL ÅRETS MORSDAGSGAVE