Julegave til mamma

Du skal kjøpe en gave til ett av de viktigste menneskene i livet ditt – til mamma – og du har lovet deg selv at det ikke skal bli en stekepanne i år. I år skal mamma få en gave som virkelig betyr noe for henne og som ligger hennes hjerte nært. Men hva?

Den beste gaven til henne

Du tenker tilbake på alle de fine samtalene rundt middagsbordet da du var liten, på mammas engasjement mot urettferdighet og hennes store kjærlighet for de som ikke hadde det like godt som deg. Du kjenner moren din godt, og i år skal hun få en gave hun virkelig setter pris på, en gave med en dypere mening.

Verdensgaver til verdensmødre

Gi mamma en verdensgave til jul! Verdensgaver er ikke symbolske gaver, men helt reelle produkter som sendes til de menneskene som trenger det mest og der behovet er størst. Det kan for eksempel være varme klær til barn på flukt, en pakke med førstehjelpsutstyr eller en covid-vaksine.

Mammas hjertesak er din gave

Hvilken hjertesak eller formål er viktigst for akkurat din mamma? Hvilke saker er det som får hjertet hennes til å banke litt ekstra? Det er over 30 verdensgaver å velge imellom i vår nettbutikk, slik at alle mødre kan få en gave som ligger deres hjerte nært. Vi har plukket ut et knippe gaver som vi tror moren din vil sette pris på – både å få og gi.

Gi en gave med mening

startpakke for mor

Gi den beste gaven en mor kan få – muligheten til å se sine barn overleve og vokse opp

236 kr

terapeutisk melk

En næringsrik, terapeutisk melk som hjelper underernærte barn å komme seg på beina igjen.

276 kr

VARME KLÆR TIL BARN PÅ FLUKT

Vinteren er streng i Syria og nabolandene. Gaven inneholder varme vinterklær til barna.

368 kr

Et unikt og vakkert kort

Når du gir bort en Verdensgave, får du et unikt og kjempefint kort. På kortet kan du skrive en personlig hilsen til moren din. Kanskje er det en historie eller et minne som gjør at akkurat denne gaven betyr noe spesielt for begge? Noen bruker Verdensgave-kortet som et spesielt til- og fra-kort på en annen pakke også. Her setter bare kreativiteten grenser.

Så når du griper etter stekepanna eller duftlyset på kjøpesenteret i julestria ... Kanskje dette er jula da du skal gi moren din en gave som faktisk betyr noe?

TRENGER DU INSPIRASJON til din neste gave? HER ER VÅRE BESTE TIPS