Hva gir man i gave til han som har alt?

GI EN VELDEDIG GAVE SOM BETYR EKSTRA MYE

Verdensgavene fra UNICEF er ikke symbolske gaver, men reelle produkter. I vår nettbutikk finner du vaksinepakker, kosttilskudd, blyanter, telt, varme pledd, klær og en mengde andre produkter som sendes til barn som trenger det mest. Du får et gavebevis du kan gi bort.

Så når du lurer på om gaven til han du er glad i skal bli det ekstra slipset han ikke trenger, det bladet du kjøper hvert år som han aldri leser eller boksershortsen i 3-pack som uansett er litt flau å pakke inn – hva med å slå to fluer i én smekk og bruke gavebeviset fra en verdensgave som kort på den reelle gaven?

NOEN GAVER VARMER MER ENN ANDRE

Det spørs om det overhodet finnes en gave som denne syriske gutten ikke hadde blitt glad for å få. Men noen gaver varmer mer enn andre, som varme pledd.

Guttens familie, sammen med tusenvis av andre familier, har bosatt seg i uferdige bygninger beregnet som bolig for fabrikkarbeidere. Men når temperaturen synker, er familiene svært utsatt. Flere av bygningene har ikke glassvinduer for å avverge kulden.

En syrisk gutt bærer eske med varme vinterklær
En gutt bærer en boks stappfull av varme vinterklær i den Syriske byen Homs. Når temperaturene faller, blir familier og barn spesielt sårbare.

OM VERDENSGAVEN "Varme pledd"

Pakken inneholder to varme pledd, tre såpestykker, et hoppetau og en volleyball. Når krig og naturkatastrofer tvinger barna og familiene deres til å flykte fra sine hjem, kan et stort varmt pledd spille en stor rolle når natten blir kald. Pleddene brukes av UNICEF til å holde barn varme i nødsituasjoner.

Ved å gi denne gaven til 306 kroner bidrar du til å holde sårbare barn varme.

Gi en gave med mening

Overlevelsespakke

Overlevelsespakken kan gi barn en mye bedre sjanse til å overleve.

286 kr

Myggnett

Myggnett beskytter barn mot malarimyggen. Noe enkelt som et myggnett kan være en livredder.

112 kr

Blyanter

Å gi barn skolegang er noe av det viktigste vi kan gjøre for barnet og for landet de bor i.

248 kr

gaveN som garantert vil falle i smak hos han som har alt

For 306 kroner får du 5 varme fleece pledd (150 x 200 cm) som spiller en stor rolle når natten blir kald.  Blant andre bestselgere finner du også vaksinepakker som utstyrer de mest utsatte mot polio, meslinger og stivkrampe, startpakker til sårbare mødre som blant annet inneholder myggnett, vaksiner, vannrensetabletter og energimatpakker, samt telt som kan gi barn ly og et sted å være.

De alternative gavene er mange, og du finner hele utvalget av veldedige gaver i nettbutikken vår. Med en verdensgave er du sikret en julegave som garantert faller i smak hos ham eller henne  – og som gjør mer nytte for seg enn å fylle opp skapene hjemme. En ekstra bonus er at den garantert ikke vil havne på Finn i etterkant. 

FÅ MER GAVE-INSPIRASJON: