Bli bedriftsfadder

Både næringslivet og samfunnet vi lever i er avhengig av at vi utvikler langsiktige bærekraftige løsninger. For å få til dette, så trenger vi gode partnerskap. Vår tilknytning til FN gjør oss til en naturlig tilrettelegger når det gjelder å knytte forskjellige interessenter sammen for å oppnå bærekraftsmålene.

Bedriftsfadderskapet vårt er et tilbud til små og mellomstore bedrifter som ønsker å ta del i en nyskapende og bærekraftig utvikling, hvor samfunnsansvar står i sentrum.

Emblem for UNICEFs bedriftsfaddere
Bedriftsfadderemblem

HVORFOR BLI BEDRIFTSFADDER?

  • Dere vil bidra til å hjelpe sårbare barn og å skape en bærekraftig fremtid.
  • Dere får UNICEF Bedriftsfadder-emblemet, som viser samfunnsansvaret deres.
  • Samarbeid med oss kan styrke merkevare og omdømme.
  • Vi kan tilby løsninger som skaper engasjement og stolthet hos dine ansatte.
  • Dere får skattefradrag for bidraget deres.
FNs bærekraftsmål
Bærekraftsmål 17 – Sammen for målene står i sentrum av dette samarbeidet.

HVA INNEBÆRER ET bedriftsFADDERSKAP?

Bedriftsfadderskapet innebærer at bedriften deres donerer en fast årlig sum til arbeidet UNICEF gjør for verdens barn. Dette gir virksomheten deres en enestående mulighet til å være med på de store samfunnsendringene som gjør barn i stand til å forme sin egen framtid.

HVA KOSTER DET?

Det koster 25 000 kroner i året å bli bedriftsfadder.

Gaven dere gir vil alltid bidra der behovet er størst. Dere kan være med å gi utdanning til barn på flukt, rent vann til barn og familier i tørkerammede områder og sørge for at barn verden over får vaksinene de trenger. Du kan selvfølgelig bidra med et høyere beløp enn dette – det vil hjelpe enda flere barn.

SLIK FUNGERER DET

  1. Velg det bidraget som passer din bedrift best.
  2. Gjennomfør første betaling.
  3. Bruk Bedriftsfadderskapet til å styrke merkevaren og omdømmet deres og til å ta de ansatte med på reisen.
  4. Ta del i den bærekraftige utviklingen vi fremmer gjennom dette samarbeidet.

Ønsker du faktura eller mer informasjon? Send en e-post til [email protected]

Vil dere heller gi en gave, uten å bli Bedriftsfadder? Gi en gave.

Vi trenger dere!

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvorfor bli Bedriftsfadder?

I tillegg til nødhjelps- og katastrofearbeid, skaper vi varig endring for barn gjennom langsiktig arbeid. Langsiktig arbeid avhenger likevel av forutsigbarhet i midler. UNICEF ønsker å være til stede både før, under og etter en krise. Det er nettopp dette før og etter som preger det langsiktige arbeidet vårt; det er her vi gjør de varige endringene. Når vi alltid er på plass, kan vi sikre og opprettholde gode relasjoner til myndigheter og lokale samarbeidspartnere, tilegne oss kjennskap til områdene vi er i og virkelig føle på behovet. På denne måten kan vi finne bedre løsninger – langsiktige løsninger – istedenfor å bare slukke branner.


Hvilke bedrifter kan bruke Bedriftsfadder-emblemet?

Som Bedriftsfadder er du autorisert til å bruke Bedriftsfadder-emblemet vi sender deg. Husk at markedsføring av UNICEF-emblemet på produkter ikke er tillatt.


Kan firmaet mitt få skattefradrag ved å støtte UNICEF?

Bedrifter kan få fradrag i skattepliktig inntekt for gaver til frivillige organisasjoner. Les mer om skattefradrag for veldedige gaver.


Hvilke andre muligheter har bedriften min for å samarbeide med UNICEF?

Se samarbeidsmulighetene på våre bedriftssider.


Er det andre måter vi kan støtte arbeidet til UNICEF på?

Dere kan støtte UNICEF sitt arbeid på flere andre måter, dersom Bedriftsfadderskap ikke passer dere. Bedriften kan for eksempel gi en engangsdonasjon, eller dere kan registrere dere som støttespiller, partner eller signaturpartner.

Hvis du leter etter en bedriftsgave til leverandører, kunder eller ansatte, anbefaler vi at du tar en titt på Verdensgavene i nettbutikken vår.


Hvorfor er UNICEF avhengig av frivillige bidrag fra forskjellige bedrifter?

UNICEF er FNs barneorganisasjon, men vi mottar ikke faste budsjettmidler fra FN. UNICEFs arbeid er utelukkende basert på de frivillige bidragene vi mottar fra enkeltpersoner, bedrifter, stiftelser og regjeringer. Du kan lese mer om arbeidet vårt her.


Hvordan blir pengene brukt?

Støtten dere gir går til UNICEFs arbeid for barns liv, velvære og utvikling. UNICEF er verdens største humanitære barneorganisasjon. Vi jobber med langsiktige utviklingsprosjekter og nødhjelp i flere enn 90 av verdens fattigste land, der barns rettigheter og muligheter i livet ikke er som de burde være. Vi prioriterer de mest sårbare barna, uansett hvor de er eller hvor vanskelig det er å nå dem. Barn har rett til å leve og overleve. Derfor jobber vi målrettet for å redusere barnedødeligheten og forbedre barns helse.

UNICEF er verdens mest innflytelsesrike barneorganisasjon. Vi har innvirkning på og samarbeider med beslutningstakere i alt fra regjeringene i de enkelte landene til lokale grasrotbevegelser. UNICEF arbeider etter prinsippet om selvhjelp. Når vi går inn i et prosjekt, sørger vi for at landets myndigheter tar ansvar, akkurat som vi gir lokalbefolkningen opplæringen de trenger for å utføre det praktiske arbeidet og føre prosjektet videre.

Les om hvordan vi bruker pengene


VÅRT LØFTE TIL din bedrift


Dere kan være trygge på at deres bidrag blir benyttet effektivt og hjelper de som til enhver tid trenger det mest.


Dere vil være med på å finne bedre og mer effektive løsninger for utfordringene barna står ovenfor.


Dere vil bli en del av en global bevegelse av engasjerte mennesker som står på barnas side.

ØNSKER DERE MER INFORMASJON?

Kontakt oss for mer informasjon om bedriftsfadderskap.

La deg inspirere