Arv til veldedig organisasjon - Enkelt forklart

Hvorfor er det viktig å snakke om arv og testament? Hva er egentlig en testamentarisk gave? Hvordan kan du gi en slik gave? Og hva bruker UNICEF en slik gave til? Det er spørsmål vi svarer på i webinaret «Introduksjon til arv, testament og testamentariske gaver».

Webinaret er i regi av UNICEF Norge og Dalan Advokater. Det ledes av Ebba Rusten, arveansvarlig i Unicef Norge, og advokat Tonje Liavaag fra Dalan Advokater. 

lær mer om arv og testamentariske gaver

Meld deg på webinaret «Introduksjon til arv, testament og testamentariske gaver» og få bedre innsikt i hvordan arv og testamentariske gaver fungerer i praksis.

I webinaret får du også vite mer om hvordan UNICEF bruker slike gaver i arbeidet sitt.

Webinaret er et opptak. Så snart du har meldt deg på, får du tilsendt lenke til opptaket på e-post. Du kan selvfølgelig ta kontakt med oss hvis du sitter igjen med spørsmål etterpå.

Du kan se webinaret når og hvor du vil.

Har du flere spørsmål om testamentariske gaver?

Kontakt Ebba Rusten, arveansvarlig i UNICEF.

Ebba Rusten, arvespesialist i UNICEF

Ebba Rusten
Arveansvarlig i UNICEF
Mobil: 902 87 871
E-post: [email protected]

Kontonummer for testamentariske gaver:
1644 04 09400, merk med «Arv».

les også

Dette kan ditt bidrag bety

Stivkrampesprøyter til 7500 barn, skolegang og rent vann. Selv små testamentariske gaver kan bidra til at barn over hele verden får en bedre oppvekst og fremtid.

Lenke til "Slik prater du om arv" med bilde av et eldre og et yngre par sitter og prater lystig sammen.

Slik snakker du om arv

Mange synes det er ubehagelig å prate med familie og nære om arv. Her har vi samlet nyttig informasjon som kan bidra til å gjøre samtalen enklere.

_

MØT Andre SOM HAR DELT arven sin

Les om andre som har gitt en testamentarisk gave til UNICEF. Hør deres historie og hvorfor de har valgt å gi en del av arven sin til fremtidige generasjoner.