Arv til veldedig organisasjon - Enkelt forklart

Vi blir ofte kontaktet av personer som har ulike spørsmål knyttet til arv og testamentariske gaver. Derfor har vi laget et webinar, som svarer på spørsmål som ofte er knyttet til dette temaet. Det kan være spørsmål som: Hvorfor er det viktig å snakke om arv og testament? Hva er egentlig en testamentarisk gave? Hvordan kan du gi en slik gave? Og hva bruker UNICEF en slik gave til? Det er spørsmål vi svarer på i webinaret «Introduksjon til arv, testament og testamentariske gaver».

Webinaret ledes av Ebba Rusten fra UNICEF Norge, og advokat Tonje Liavaag fra Dalan Advokater. Det varer i 14 minutter, og du kan se det når og hvor du vil.

Dette snakker vi om i webinaret

  • Arveloven og hvordan arven din blir fordelt.
  • Hvorfor det å skrive et testament kan være viktig og riktig.
  • Tips til hvordan du kan snakke åpent om arv.
  • Testamentariske gaver – hva det er og hvordan det fungerer.
  • UNICEF og hvordan vi jobber for å nå hvert barn i tide.
  • Ofte stilte spørsmål om arv, testament og testamentariske gaver.

Slik ser du webinaret

Fyll ut kontaktskjemaet og send det inn for å få bedre innsikt i hvordan arv og testamentariske gaver fungerer i praksis.

Etter kort tid får du en e-post fra oss med lenke til webinaret i opptak. Følg lenken og se webinaret hvor og når du vil.

Kontaktinformasjonen din bruker vi til å sende deg webinaret på e-post, og du vil også få e-post i etterkant med mer informasjon om arv og testamentariske gaver. Hvis du ikke ønsker slike e-poster, kan du melde deg av når du vil.

Har du flere spørsmål om testamentariske gaver?

Ta kontakt med Karianne.

Karianne Abrahamsson, kontaktperson i UNICEF for arv og testamentariske gaver

Karianne Abrahamsson
Rådgiver for arv i UNICEF
Mobil: 926 63 381
E-post: [email protected]

les også

Dette kan ditt bidrag bety

Stivkrampesprøyter til 7500 barn, skolegang og rent vann. Selv små testamentariske gaver kan bidra til at barn over hele verden får en bedre oppvekst og fremtid.

Lenke til "Slik prater du om arv" med bilde av et eldre og et yngre par sitter og prater lystig sammen.

Slik snakker du om arv

Mange synes det er ubehagelig å prate med familie og nære om arv. Her har vi samlet nyttig informasjon som kan bidra til å gjøre samtalen enklere.

_

MØT Andre SOM HAR DELT arven sin

Les om andre som har gitt en testamentarisk gave til UNICEF. Hør deres historie og hvorfor de har valgt å gi en del av arven sin til fremtidige generasjoner.