Finn dine firmagaver hos UNICEF

Leter du etter en unik og meningsfull måte å vise dine ansatte hvor mye du setter pris på dem? En Verdensgave er en fin oppmerksomhet til dine medarbeidere, samtidig som du gjør noe som monner for barn som lever i nød.

Når du kjøper en firmagave gjennom UNICEF, er du med på å gi livreddende forsyninger og tjenester til barn i nød.

Mange ønsker å gi firmagaver med tyngde, både når det gjelder formål og bærekraft. Derfor har vi en rekke produkter i vår verdensgavebutikk som passer for både større og mindre bedrifter.

Effekten av slike firmagaver er av enorm betydning både for det enkelte barn og for samfunnet det vokser opp i. Alt fra energimatpakker for underernærte barn til varme klær og rent vann bidrar til å skape en bedre hverdag for de som trenger det mest.

For deg er det hele veldig enkelt:

Du velger produktet bedriften skal gi bort til barn i nød, og betaler som for en hvilken som helst annen firmagave. UNICEF sender så produktet til de områdene der det trengs mest. Du får et gavebevis du kan gi videre til dine ansatte, eller til andre som skal få en ekstra oppmerksomhet.

SÅNN fungerer det

1. Du velger gave

Du velger gaven bedriften skal gi bort til barn i nød.

2. Vi sender gaven

Vi sender gaven til de barna som trenger det mest.

3. Du får gavebevis

Du får et gavebevis du kan gi videre til de ansatte.

Hva er en verdensgave fra UNICEF?

UNICEF Verdensgaver er produkter du kan gi til barn i nød på vegne av gavemottakeren. Du kjøper reelle produkter i vår nettbutikk, som sendes dit der det trengs fra verdenslageret vårt i København.

Hvorfor velge firmagave gjennom UNICEF?

Først og fremst fordi du og bedriften din da er med på å hjelpe de barna i verden som trenger dere mest. I tillegg er en firmagave fra vår verdensgavebutikk et sterkt signal om at bedriften din ønsker å gjøre en innsats for å bedre barns livssituasjon. Glem heller ikke at ved å kjøpe en firmagave gjennom UNICEF, kan du få skattefradrag for gaven.

Hvilke typer firmagaver finnes i Verdensgavebutikken?

Enkelt forklart – noe for enhver bedrift, stor som liten. Og viktigst av alt: Noe for ethvert barn som befinner seg i en situasjon der nøden gjør at UNICEFs hjelp er nødvendig. Du kan bidra med varme klær og nødmat, hjelp til barn i Ukraina, eller bidra til å gi tilgang til rent vann. Det er mange muligheter, og du finner garantert noe som passer godt for deg og din bedrift.

Når bør man kjøpe firmagaver fra UNICEF?

Når som helst, selvsagt, men vi ser ofte at bedrifter kjøper firmagaver i forkant av sommer-, påske- og juleferien. Spesielt julen er et populært tidspunkt for å gi en oppmerksomhet, og en gave fra UNICEFs verdensgavebutikk er perfekt for høytiden der de fleste av oss har et ekstra fokus på dem rundt oss som trenger det mest.