Den perfekte gaven til eventyrlystne barn

Barn er alltid fulle av spørsmål. De spør og graver – og er nysgjerrige på verden rundt dem. Det er sunt! Nysgjerrigheten driver dem til å lære og utforske, og det er noe vi bør ta vare på og bidra til at opprettholdes.

Jeg liker å lære om hvordan andre barn har det!

– Petra, 10 år.

Svært viktig er også barns empati. Det er et av de viktigste aspektene ved deres utvikling, og hjelper dem til å forstå og forholde seg til andre. Det er en viktig del av emosjonell intelligens, og det hjelper dem til å utvikle sterke sosiale ferdigheter.

Hvis du ønsker å gi et nysgjerrig barn mulighet til engasjerende læring og aktivitet, samtidig som man bidrar til deres empatiske utvikling, er Postkort fra Paddington en unik mulighet. Her får man lære om verdens land og kulturer, samtidig som man bidrar til UNICEFs arbeid for å redde barns liv.

 

Å fylle reisedagboken med oppgaver fra Paddington var fint.

– Oline, 8 år.

Pakkene inneholder blant annet verdenskart, klistremerker og reisedagbok.

spennende pakke i posten

Postkort fra Paddington er inkludert i fadderskap for familier i UNICEF. Når dere har registrert fadderskapet, tar det ikke lange tiden før en velkomstpakke er på plass i postkassen. I et helt år får barna hver måned en spennende levering i postkassa, med alt fra postkort og klistremerker til faktakort og morsomme oppgaver. Barna får leke og lære, du som voksen får være med på reisen – og samtidig gir dere viktig hjelp til barn i nød.

Det var utrolig gøy å se hvor begeistret datteren min ble av innholdet i pakken. Nå stiller hun meg morsomme faktaspørsmål hver morgen, og hun ler godt når hun må fortelle meg svaret. Hun gleder seg til det kommer mer i posten.

- Marianne, forelder.

felles opplevelse

Postkort fra Paddington er ment å være noe barn skal kunne glede seg over på flere nivåer. Du husker sikkert selv hvor gøy det var at noe kom adressert til akkurat deg, og bare deg, i posten. Og når postkortet kommer fra selveste Paddington, ja, da blir det gjerne enda mer stas. I tillegg skal det være en skjermfri aktivitet man lett kan ta med seg foreldre, søsken eller besteforeldre på, slik at man skaper en felles opplevelse rundt kjøkkenbordet.

Jeg liker at Paddington reiser forskjellige steder!

– Isabelle, 11 år.

hjelper barn i nød

Postkort fra Paddington koster 300 kroner i måneden, og pengene går til UNICEFs arbeid. Dermed blir det ikke bare en gave til et barn du er tett knyttet til, men også barn som er tett knyttet til UNICEF og den hjelpen vi når ut med over hele verden.

Dere får møte Shital fra Nepal i augustpakken.