Signaturpartner Norwegian

KUNDER FORVENTER MER SAMFUNNSANSVAR

Også Norwegian sine passasjerer engasjerer seg i samarbeidet. Høsten 2014 fløy Norwegian et fullpakket Boeing 737-800 til Den sentralafrikanske republikk. Flyet var lastet med medisiner og annet livsviktig materiell donert av Norwegian sine passasjerer.

Høsten 2017 ble "Fyll et fly" - kampanjen gjennomført for fjerde gang. Denne gangen gikk nødhjelpen til Jemen, et land som er sterkt preget av krig og konflikt. Flyet hadde med nødhjelp og koleramedisin til 300.000 barn. 

Det var full jubel blant Norwegians ansatte da samarbeidet med UNICEF ble annonsert. Dette er noe de ansatte brenner for. Erfaringen er at samfunnsansvar bygger samhold, en sterkere identitet og god lagånd. Medarbeiderne har sågar valgt å gi bort julegaven sin til UNICEF hvert år. For Norwegian ansatte betyr det mye å ha en hjertesak.
LASSE SANDAKER-NIELSEN, KOMMUNIKASJONSSJEF I NORWEGIAN
 

ANDRE FLYVNINGER

 

 
 

Norwegian-passasjerer får også mulighet til å donere et beløp til UNICEF når de kjøper flybilletten sin på Norwegian sine sider. Et ekstra klikk er alt som kreves for å støtte barn som trenger det.

"DET VIKTIGSTE SAMARBEIDET VI HAR"

LÆR MER