Signaturpartner Norwegian

KUNDER FORVENTER MER SAMFUNNSANSVAR

Også Norwegian sine passasjerer engasjerer seg i samarbeidet. Høsten 2014 fløy Norwegian et fullpakket Boeing 737-800 til Den sentralafrikanske republikk. Flyet var lastet med medisiner og annet livsviktig materiell donert av passasjerene til Norwegian.

I september 2018 ble "Fyll et fly"-kampanjen gjennomført for femte gang. Denne gangen gikk nødhjelpen til Tsjad, et land preget av konflikt og fattigdom. Flyet var lastet med medisiner, skolemateriell og annen nødhjelp, midler barna i Tsjad trenger for å få en bedre fremtid.

I mer enn 15 år har UNICEF Norge vært en viktig partner for Norwegian, og vi glade for kunne fortsette samarbeidet. Det har vært med på å skape mye engasjement hos våre kolleger som virkelig brenner for dette. Gjennom innsamlingsaksjoner fra ansatte, donasjoner fra kunder og humanitære aksjoner har vi sammen hjulpet flere hundre tusen barn der behovet er størst. Dette betyr mye for oss i Norwegian.
ESBEN TUMAN, KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I NORWEGIAN
 

norwegians ansatte får verdensgaver i julegave i år

Vi har intervjuet sju av Norwegian sine ansatte i forbindelse med at de i år får julegavene sine fra verdensbutikken vår.

Her kan du blant annet lese om hva samarbeidet med UNICEF betyr for dem, samt deres personlige historier om hvorfor dette er noe som engasjerer og inspirerer til å ønske seg en gave på vegne av noen som trenger den mer enn dem selv.

ANDRE FLYVNINGER

 

 
 

Norwegian-passasjerer får også mulighet til å donere et beløp til UNICEF når de kjøper flybilletten sin på Norwegian sine sider. Et ekstra klikk er alt som kreves for å støtte barn som trenger det.

"DET VIKTIGSTE SAMARBEIDET VI HAR"

LÆR MER