English version
Tusen takk til alle som har bidratt!
Flyet er på vei, men det er fortsatt ikke for sent å bidra!
Totalt innsamlet:

Mål: 2 000 000,-

Beregner...

Tid til avgang:

Fyll et fly med nødhjelp

Sikker

Multipage

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hva vil du fylle flyet med?

Velg et beløp

Kampanje
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Personlig Informasjon

Bedriftsinformasjon

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betalingsmåte

Betal med kort eller Vipps

Du går til en sikker betalingsside, der din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil kunne velge mellom betaling med kort eller Vipps.

Giro

Du får tilsendt en giro på beløpet du har valgt.

eller
Vil du være med å bidra? Vipps valgfritt beløp til 88343 eller send SMS med kodeord FLY til 2040. Da gir du 200 kroner.

Etter flere år med krig og konflikt i Mali har 360.000 barn mistet muligheten til å gå på skole. Siden konflikten brøt ut i 2012 har nesten 400 skoler blitt stengt. Skolene har blitt ødelagt, plyndret eller tatt over av militære. Noen av skolebyggene huser flyktninger.

Hvis barna i Mali ikke får gå på skole vil landet mangle en hel generasjon fremtidige problemløsere. Mange barn har et sterkt ønske om å få gå på skole slik at de kan ha en fremtid. Skolegang handler om mer enn læring for disse barna. Vi vet at barn som lever i kriseområder takler traumer bedre enn andre hvis de opplever litt normalitet i hverdagen. Å få gå på skole, leke med andre barn eller spille fotball bidrar til det.

Som verdens største nødhjelpsaktør for barn, jobber UNICEF for at barna skal ha en fremtid. Hjelp oss å fylle et fly med skolemateriell og annet nødvendig utstyr slik at Malis barn én dag skal kunne forsørge seg selv og bygge opp lokalsamfunnene sine.

Fyll et fly destinasjoner

SKOLEGANG GIR HÅP FOR FREMTIDEN

Etter at konflikten i Mali brøt ut, ble denne skolen plyndret, okkupert av væpnede grupper og truffet av en bilbombe. Skolen er nå gjenåpnet, og barn og lærere kan nå bearbeide traumer og skape håp for fremtiden.

flyet

FLYET

Norwegian stiller med mannskap og en Boeing 737-800 som skal fylles med skolemateriell og annen nødhjelp. Lasterom, seter og hattehyller tas i bruk for å fylle flyet.

lasten

MITT FLY ER LASTET MED...

Se her hva du kan hjelpe oss å fylle flyet med.

OPPDRAG UTFØRT I 2015

Takket være generøse bidrag fra passasjerer og samarbeidspartnere kunne vi i 2015 sende et fly fullastet med 13 tonn skolemateriell og annen nødhjelp til syriske flyktningbarn i Jordan. Både lasterom, hattehyller og seter ble fylt med nødhjelp som bidro til at syriske barn får en bedre fremtid.

Mali

SKOLEGANG GIR HÅP FOR FREMTIDEN

Etter at konflikten i Mali brøt ut, ble denne skolen plyndret, okkupert av væpnede grupper og truffet av en bilbombe. Skolen er nå gjenåpnet, og barn og lærere kan nå bearbeide traumer og skape håp for fremtiden.

OPPDRAG UTFØRT I 2014

I 2014 stilte Norwegian med fly og mannskap for å frakte medisiner og nødhjelp til en av verden glemte kriser. Takket være generøse bidrag kunne vi fylle et helt fly med livsviktige nødhjelpsartikler til barn. Se video fra flyvningen som gikk til Bangui i Den sentralafrikanske republikk.

 

Du kan også bidra ved å sende valgfritt beløp på Vipps til 88343. Du kan også sende sms med kodeord FLY til 2040. Da gir du 200,-.