English version
HJELP UNICEF OG NORWEGIAN Å FYLLE ET FLY MED NØDHJELP!
I år går årets viktigste flygning til Tsjad i Sentral-Afrika. Norwegian og UNICEF skal i høst sende et fly med nødhjelp til barn rammet av konflikt i denne regionen. Vi trenger din hjelp til å fylle flyet slik at vi kan gi barna i Tsjad flere muligheter for morgendagen.
Totalt innsamlet:

Mål: 2 000 000,-

Beregner...

Tid til avgang:

VIL DU VÆRE MED Å BIDRA? VIPPS VALGFRITT BELØP TIL 88343 ELLER SEND SMS MED KODEORD FLY TIL 2040. DA GIR DU 200 KRONER.

Fyll et fly med nødhjelp

Sikker

Multipage

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hva vil du fylle flyet med?

Velg et beløp

Kampanje
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Personlig Informasjon

Bedriftsinformasjon

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Betalingsmåte

Betal med kort eller Vipps

Du går til en sikker betalingsside, der din kontaktinformasjon blir behandlet konfidensielt. Du vil kunne velge mellom betaling med kort eller Vipps.

Giro

Du får tilsendt en giro på beløpet du har valgt.

eller

Tsjad er en av verdens glemte kriser: Det er et av de fattigste landene i Afrika, og konflikten med Boko Haram og kraftig tørke har ført til en humanitær krise og flere hundre tusen barn står i fare for å dø på grunn av alvorlig underernæring. I tillegg til tørke, har konflikten ødelagt markeder, matprisene har økt, jobber har blitt borte og de som før klarte seg ved å dyrke mat selv får ikke sådd fordi de er på flukt.

Mange av barna fanget i denne konflikten har blitt utsatt for vold og misbruk; de har mistet hjem, familie og år med utdanning. Dersom barna i Tsjad ikke får gå på skole vil landet mangle en hel generasjon fremtidige problemløsere. Mange barn har et sterkt ønske om å få gå på skole slik at de kan ha en fremtid. Skolegang handler om mer enn læring for disse barna; barn som lever i kriseområder takler traumer bedre enn andre hvis de opplever litt normalitet i hverdagen. Å få gå på skole og leke med andre barn bidrar til det.

Som verdens største nødhjelpsaktør for barn, jobber UNICEF for at barna skal ha en fremtid. Hjelp oss å fylle et fly med skolemateriell, ernæring, vaksiner og nødhjelpspakker slik at barna i Tsjad skal kunne forsørge seg selv og bygge opp lokalsamfunnene sine.

FYLL ET FLY MALI

Etter at konflikten i Mali brøt ut, ble denne skolen plyndret, okkupert av væpnede grupper og truffet av en bilbombe. Skolen er nå gjenåpnet, og barn og lærere kan nå bearbeide traumer og skape håp for fremtiden.

flyet

FLYET

Norwegian stiller med mannskap og en Boeing 737 som skal fylles med skolemateriell og annen nødhjelp. Lasterom, seter og hattehyller tas i bruk for å fylle flyet.

lasten

MITT FLY ER LASTET MED...

Se her hva du kan hjelpe oss å fylle flyet med.

FYLL ET FLY JORDAN

Takket være generøse bidrag fra passasjerer og samarbeidspartnere kunne vi i 2015 sende et fly fullastet med 13 tonn skolemateriell og annen nødhjelp til syriske flyktningbarn i Jordan. Både lasterom, hattehyller og seter ble fylt med nødhjelp som bidro til at syriske barn får en bedre fremtid.

Mali

RENT VANN GIR HÅP
FOR TIDLIGERE BARNESOLDATER I TSJAD

Amin var kidnappet av Boko Haram i 18 måneder. Nå er han gjenforent med familien og lærer å lage vannpumper, filtre og annet vannrenseutstyr for lokalsamfunnet.

FYLL ET FLY BANGUI I DEN SENTRALAFRIKANSKE REPUBLIKK

I 2014 stilte Norwegian med fly og mannskap for å frakte medisiner og nødhjelp til en av verden glemte kriser. Takket være generøse bidrag kunne vi fylle et helt fly med livsviktige nødhjelpsartikler til barn. Se video fra flyvningen som gikk til Bangui i Den sentralafrikanske republikk.