Signaturpartner Norwegian

KUNDER FORVENTER MER SAMFUNNSANSVAR

Også Norwegian sine passasjerer engasjerer seg i samarbeidet. Høsten 2014 fløy Norwegian et fullpakket Boeing 737-800 til Den sentralafrikanske republikk. Flyet var lastet med medisiner og annet livsviktig materiell donert av passasjerene til Norwegian. Dette ble den første gjennomføringen av noe som skulle vise seg å bli en tradisjon for selskapet.

I september 2018 ble "Fyll et fly"-kampanjen gjennomført for femte gang. Denne gangen gikk nødhjelpen til Tsjad, et land preget av konflikt og fattigdom. Flyet var lastet med medisiner, skolemateriell og annen nødhjelp, midler barna i Tsjad trenger for å få en bedre fremtid.

I mer enn 15 år har UNICEF Norge vært en viktig partner for Norwegian, og vi glade for kunne fortsette samarbeidet. Det har vært med på å skape mye engasjement hos våre kolleger som virkelig brenner for dette. Gjennom innsamlingsaksjoner fra ansatte, donasjoner fra kunder og humanitære aksjoner har vi sammen hjulpet flere hundre tusen barn der behovet er størst. Dette betyr mye for oss i Norwegian.
ESBEN TUMAN, KOMMUNIKASJONSDIREKTØR I NORWEGIAN
 

fyll et fly 2023

For første gang siden før pandemien var det endelig mulig å gjennomføre den sjette "Fyll et Fly"-aksjonen. Årets aksjon gikk til hovedstaden i tørke- og konfliktrammede Etiopia, Addis Abeba, den 6. mars 2023. Sammen med 15 frivillige Norwegian-ansatte fylte vi flyet med nærmere 10 tonn nødhjelpsutstyr fra vårt nødhjelpslager i København, før vi satte kursen mot Afrikas Horn.

Lasten vi hadde med på turen vil hjelpe oss å nå enda flere barn i tide, og under besøket på landkontoret lærte vi alle mer om arbeidet de ansatte på bakken gjør for barna og familiene i landet, og hva som må til for at vi skal kunne fortsette å hjelpe dem som trenger det aller mest.

Her kan du lese mer om aksjonen.

norwegians ansatte får verdensgaver i julegave

Vi intervjuet sju av Norwegian sine ansatte i forbindelse med at de får julegavene sine fra verdensbutikken vår.

Her kan du blant annet lese om hva samarbeidet med UNICEF betyr for dem, samt deres personlige historier om hvorfor dette er noe som engasjerer og inspirerer til å ønske seg en gave på vegne av noen som trenger den mer enn dem selv.

ANDRE FLYVNINGER

 

 
 

Norwegian-passasjerer får også mulighet til å donere et beløp til UNICEF når de kjøper flybilletten sin på Norwegian sine sider. Et ekstra klikk er alt som kreves for å støtte barn som trenger det.

"DET VIKTIGSTE SAMARBEIDET VI HAR"

LÆR MER