Signaturpartner NHH

NHH Aid er det humanitære underutvalget i studentforeningen ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Virksomheten de støtter skal være langsiktig og ha fokus på utdanning – derfor falt valget på UNICEF og arbeidet vi gjør i Malawi. NHH Aid skal også skape engasjement og holdningsbevissthet blant studentene ved skolen.

NHH Aid skaper også engasjement og en holdningsbevissthet blant studentene ved skolen, slik at de får kjennskap til hvor mange områder UNICEF jobber med. Det gir dem også et forhold til hvordan det kan påvirke deres fremtid i arbeidslivet – og hvordan de selv kan påvirke fremtidige arbeidsgivere til å fokusere mer på mer bærekraftige forretningsmodeller.

NHH Aid samler inn over 1 million kroner årlig til å bedre utdanningssituasjonen i Malawi gjennom ulike arrangementer, som bistandsløp, auksjon og bøsseinnsamling –både på NHH og i Bergen. De jobber både strategisk og kreativt for å nå sine ambisiøse mål, med hovedaktivitetene knyttet opp til den årlige aksjonsuken i september.

Internship

Som en del av samarbeidet med NHH Aid har UNICEF Norge et program hvor studenter ved NHH kan søke på et ettårig internship. Som intern jobber man ett semester ved UNICEF Norge-kontoret og ett semester ved UNICEFs kontor i Malawi, og vi tar inn to interns hvert år. Her kan du lese blogginnlegg fra tidligere og nåværende interns.

Når studentene ved NHH skal gjøre yrkesvalg etter endte studier, er sannsynligheten stor for at mange vil havne hos bedrifter som er opptatt av det samme som oss i UNICEF. Bedrifter som er engasjerte, og som bringer sitt engasjement aktivt også inn i styre og ledelse. UNICEF Norge tror studentene ved NHH vil ha klare meninger om hvor deres bedrift står i sitt samfunnsansvar og bærekraftige arbeid. For UNICEF Norge er det et veldig positivt signal at noen av våre sterkeste samarbeidspartnere scorer best på intern verdiskapning i mange målinger.