Personvernpolicy

Automatisk lagring av informasjon

UNICEF.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Unicef.no benytter også informasjonskapsler til å lagre webstatistikk, dvs. opplysninger om hvilke sider/områder som er mest besøkt, om den besøkende har besøkt nettstedet tidligere, søkeord som ble benyttet osv. Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse dataene til å generere samlet statistikk over bruk av nettstedet. Statistikken er et redskap til å gjøre nettstedet vårt bedre for brukerne. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

E-postvarsling

På unicef.no kan du abonnere på e-postvarsling.

Du registrerer deg med din e-postadresse. Hver gang det publiseres et nyhetsbrev eller oppdatering til tjenesten, får du dette tilsendt til din e-post. Opplysningene som registreres benyttes kun til e-postvarsling. Det er kun administratorer som får tilgang til opplysningene. Dersom du melder deg av e-postvarsling, vil du ikke lenger få tilsendt varsel.

Unicef