Bedrifter og samfunnsansvar

Vil du bli bedriftspartner?

I UNICEF jobber vi tett med våre partnere for en bærekraftig utvikling. Med UNICEF får din bedrift en enestående mulighet til å samarbeide med verdens ledende hjelpeorganisasjon for barn.

Vi samarbeider om aktiviteter og prosjekter som skaper verdier for samfunnet og bedriften, skreddersydd etter interessene og kjernevirksomheten til akkurat din bedrift.

Det livsviktige arbeidet til UNICEF ville ikke vært mulig uten støtten fra private partnere og næringsliv. Under kan du lære mer om hvordan du kan samarbeide med oss.

Velg samarbeidsformen som passer din bedrift

Som UNICEF-partner spiller du på lag med verdens største HJELPEorganisasjon for barn

Vår globale tilstedeværelse, FN-tilknytning og sterke posisjon gjør at vi har mulighet til å skape varig forbedring for barn – men det er partnerne våre som tilfører kraften som må til for å oppnå framtidens virkelige resultater.

Min aksjon

Opprett din egen innsamling på minaksjon.no, til et formål du selv velger. Her kan du oppfordre dine ansatte, kolleger og andre bedrifter til å være med å støtte ditt formål.

Når du har registrert deg og er innlogget med brukeren din, kan du velge om du ønsker å sette et spesifikt mål for innsamlingen, samt bestemme hvor lenge den skal vare. Når du er innlogget kan du også følge med på hvor mye dere har samlet inn til enhver tid. Start din innsamling i dag!

LA OSS JOBBE SAMMEN FOR Å OPPNÅ BÆREKRAFTSMÅLENE!

Vi utvikler partnerskap i samarbeid med bedriften og skreddersyr sammen et partnerskap som passer for din bedrift.

Ved å jobbe sammen kan vi oppnå unike resultater innen bærekraft og samfunnsansvar, og sikre framtiden for verdens barn.

Gode partnerskap er den beste strategien, ikke bare for å oppnå bærekraftmålene, men også for en positiv innvirkning, både for næringslivet og verden vi og barna lever i. UNICEFs tilknytning til FN gjør oss til en naturlig tilrettelegger når det kommer til å bringe forskjellige aktører sammen for å oppnå bærekraftmålene. Sammen kan vi finne de mest bærekraftige samarbeidsområdene for UNICEF og din bedrift.

Pengene kommer fram!

I 2022 gikk 87 prosent av pengene vi samlet inn direkte til arbeid med barna, mens 13 prosent ble brukt til å administrere prosjektene våre og skaffe nye inntekter.

Vi er en uavhengig organisasjon i FN, og mottar ingen midler fra FN. Alle våre innsamlede midler kommer fra privatpersoner og bedrifter. UNICEF Norge er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Les mer om vår pengefordeling.

Innsamlingsprosent på 87. GRAFIKK

partnerteamet hjelper deg å velge samarbeidsform

Samarbeid med UNICEF er en investering i framtiden. Ta gjerne kontakt med partnerteamet om du er nysgjerrig på hvordan din bedrift kan bidra.

Enten du ønsker å skape mer engasjement blant dine ansatte, om du er interessert i nettverksbygging eller vil se nærmere på hvordan dere kan hjelpe fra avdelinger i andre land, så vil en av våre partneransvarlige kunne bidra med både innsikt og råd.

MARKED NÆRINGSLIV

Kari Von Krogh

Direktør marked næringsliv

E-post

Odd Bjørnerud

Partneransvarlig næringsliv og lisensiering

E-post

Hanne Lyngaas

Partneransvarlig næringsliv og nonprofit-organisasjoner

E-post

Mimmi Goude

Partneransvarlig næringsliv og globale partnere

E-post

Miki Fukuhara

Senior international program-ansvarlig og partneransvarlig for globale partnere

E-post

Helen Leikanger

Partneransvarlig næringsliv

E-post

Vil du ha siste nytt om unicefs arbeid rett i innboksen?

Hold deg oppdatert på vårt arbeid i Norge og rundt om i verden. Du får innsikt i hvordan UNICEFs arbeid bedrer hverdagen til barn, hvordan vi bistår lokalsamfunn og viktige humanitære hendelser i verden.

Siste nytt

UNICEF på plass med nødhjelp til Libya
Flom i Libya 2023

UNICEF på plass med nødhjelp til Libya

Les mer
Klare krav til statene om et rent miljø for barn
Jenter i flomvann

Klare krav til statene om et rent miljø for barn

Les mer
Klare til å hjelpe jordskjelvofrene
Jente Marokkojordskjelv

Klare til å hjelpe jordskjelvofrene

Les mer