Bli med på UNICEF-lotteriet!

Visste du at UNICEF Norge har startet lotteri? Her kan du ha det morsomt, vinne og støtte en god sak samtidig - tre i ett med andre ord! UNICEF-lotteriet er Norges første heldigitale lotteri der inntektene går til et godt formål - nemlig UNICEFs arbeid for barn over hele verden. I UNICEF-lotteriet kan du vinne opp til to millioner kroner hver fredag - og om du ikke vinner, er du uansett med på å hjelpe barn som trenger det. Husk - det viktigste er å delta! 

Du kan spille på pc, nettbrett eller mobil, hjemme, på jobben eller på trikken, og vinnerne trekkes hver fredag. Lotteriet går ut på å velge fem tall og et symbol, som symboliserer UNICEFs arbeidsområder, og hver femte rekke er en vinnerrekke - det betyr at det er gode sjanser til å vinne en premie. Prøv spillet på uniceflotteriet.no 

Lotteriet driftes av UNICEFs partner Lottovate, som har lang erfaring med lotterier til gode formål, blant annet i Spania. UNICEF Norge har ingen utgifter med lotteriet, og tar dermed heller ingen risiko. Halvparten av alle inntektene etter premieutbetaling går til UNICEF. Du kan lese mer om UNICEF-lotteriet her.

Du bestemmer selv hvor mye og hvor ofte og hvor mange rekker du vil spille. Og husk: I UNICEF-lotteriet kan du oppfylle både dine egne - og andres drømmer.

 

Unicef