Signaturpartner NCH

SAMMEN MOT MENNESKEHANDEL

Å ta ansvar utenfor hotelldøren er en viktig del av samfunnsansvaret i Nordic Choice Hotels, Nordens største hotellkjede. Gjennom verdiene ”energi, mot og begeistring” bidrar tusenvis av engasjerte medarbeidere til å skape en bedre verden for hvert barn.

Your SWEET DREAMS make children dream sweet.

Beskyttelse av barn utsatt for menneskehandel har i flere år vært en hjertesak for ansatte i Nordic Choice Hotels. I 2016 fornyet de avtalen med UNICEF og forpliktet seg med det å trappe opp støtten slik at enda flere barn kan få hjelp. Avtalen omfatter også Sverige og Danmark. Samarbeidet har de de kalt Sweet Dreams, og budskapet til gjestene er like enkelt som det er viktig; Your sweet dreams make children dream sweet.

Torgeir Silseth (CEO Nordic Choice Hotels) og Camilla Viken (generalsekretær UNICEF Norge)
Torgeir Silseth (CEO Nordic Choice Hotels) og Camilla Viken (generalsekretær UNICEF Norge) ved lanseringen av Sweet Dreams Stay.
 
Vi er stolte av å samarbeide med UNICEF. De viser hver dag at hjelp nytter. Alle kan hjelpe litt. Og sammen kan vi hjelpe mange
PETTER A. STORDALEN, EIER I NORDIC CHOICE HOTELS.

STOLT AV SAMARBEIDET

Nordic Choice Hotels har vært signaturpartner med UNICEF siden 2008. De første årene var fokuset på å gi flere barn og familier varig tilgang på rent vann. Gjennom prosjekter i Malawi, Nepal og Madagaskar har Nordic Choice Hotels bidratt til brønner, sanitærfasiliteter og hygieneopplæring. De formidable resultatene, kombinert med et felles verdigrunnlag, la grunnlaget for et nært og langsiktig samarbeid.