Økningen av meslinger fortsetter å kreve barns liv over store deler av verden.

Bare i Den demokratiske republikken Kongo er det hittil i år rapportert om over 5000 dødsfall. Over 90 prosent av dem er barn under fem år. "Vi kjemper mot meslingepidemien på to fronter – å forhindre infeksjoner og forhindre dødsfall," sier UNICEFs representant, Edouard Beigbeder.

Nå i november deltar UNICEF i en omfattende nasjonale oppfølgingskampanje i landet for å nå ut til alle barn under fem år, både med vaksiner og livreddende medisiner til barn som allerede er smittet. Foreløpig har UNICEF og partnere klart å vaksinere flere enn 1,4 millioner utsatte barn.

Som SMS Livredder er du med oss og vaksinerer barn i Den demokratiske republikken Kongo og i store deler av verden. Takk for at du bruker mobilen din til å redde barns liv.

 

Rekrutter en venn!

Har du lyst til å dele gleden av å være SMS Livredder med andre? Anbefal venner og bekjente til å bli SMS Livredder!
Dette gjør de enkelt ved å sende SMSkodeord "LEV" til 2040.

På lik linje som deg, vil de få en SMSoppdatering hver eneste måned som forteller hva pengene har gått til. Takk for at dere er med å skaper varige endringer for barn!

 

 

 

Slik bruker UNICEF mobil til å redde liv

Mange steder er det mobile nettverket bedre utbygd enn det lokale veinettet, og i flere land er mobiltjenestene blant verdens mest avanserte. For eksempel kan man raskt få livreddende svar på blodprøver og utføre enkle, men nyskapende tjenester, f.eks gjennom bruk av Rapid SMS.

 

Se hvordan Rapid SMS beskytter barn mot malaria i Afrika

 

Se hvordan mobilen bidrar til seksualundervisning

 

Se hvordan mobilen kan hjelpe barn med å gjenforenes med familiene sine

 

DU ER IKKE ALENE OM Å BRY DEG

 

Katy Perry

 

Shakira

 

Abba

 

Shakira

 

John Lennon

 

Beyonce

 

Robbie WIlliams

 

Liam Neeson

Unicef