Du er her:

Unicef

TVNorge

Tvnorge logo

TVNorge engasjerer seg for barn

UNICEF og TVNorge samarbeider om den store satsningen UNICEF Humorkveld. Samtidig har TVNorge blitt signaturpartner til UNICEF Norge.

– Målet er å utvikle et nært samarbeid over mange år, slik at vi i fellesskap kan øke bevisstheten rundt barns behov og sørge for at så mange som mulig får den hjelpen de trenger, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme.

Humorkvelden gir barn bedre muligheter

Under UNICEF Humorkveld i 2009 og 2010 stilte Norges fremste komikere og artister opp for barn. TV-sendingene resulterte hver i 5000 nye UNICEF-faddere, hvilket gjør at UNICEF kan gi mange flere barn en mulighet til å overleve og utvikle seg.

TVNorge skal engasjere medarbeiderne

TVNorge planlegger nå å forankre satsningen ytterligere blant medarbeiderne, slik at UNICEF-samarbeidet blir en felles, viktig sak å engasjere seg for. Samtidig skal samarbeidet bidra til å generere synlighet for UNICEF på TV-skjermen, noe som vil gjøre det mulig å rekruttere flere, viktige UNICEF-faddere.

– Vi er stolte av å kunne bruke TVs store gjennomslagskraft til noe så grunnleggende meningsfylt som å hjelpe barn i vanskeligheter, sier Harald Strømme.

Les mer om TVNorge.