Møt UNICEF på Kids Expo

Til helgen kan du møte UNICEF på Kids Expo på Lillestrøm. Årets tema er barns rettigheter, og sammen skal vi feire 25-årsjubileum for FNs Barnekonvensjon. Den sikrer barns rettigheter, som retten til skolegang, fritid og frihet fra overgrep. Men også retten til lek og moro.

Bursdagsfest for Barnekonvensjonen

- Alle barn har rett til lek og moro, det står i Barnekonvensjonen. UNICEF jobber for at barn og foreldre og skal bli bedre kjent med rettighetene sine. På Kids Expo får vi anledning til å gjøre det samtidig som de anledning til å utfolde seg. Vi skal blant annet bygge en 1x4 meter stor UNICEF-logo i lego, sier Bernt G Apeland, som er generalsekretær i UNICEF Norge.

På Kids Expo blir det aktiviteter, konkurranser, underholdning, opplevelser og mye moro. Vi fårt anledning til å møte Solan og Ludvig fra Juli i Flåklypa, Knerten og Karoline og Donald-tegner Arild Midthun. Det blir Karsten og Petra-juleverksted og naturfagshow med Inspira. Foruten UNICEF har Forskerfabrikken, Kodeklubben, Donald Duck, Brikkelauget og mange, mange flere stands på messen. 

Sted: Norges Varemesse, Lillestrøm
Tid:  Fredag:  16.00 - 19.00
       Lørdag:  12.00 - 17.00
       Søndag: 12.00 - 17.00

trulss bilde

er kommunikasjonsrådgiver i UNICEF Norge. Han har jobbet for UNICEF i felt i Jemen. I tillegg har han jobbet for FN-organisasjonen FAO i Pakistan og Panama gjennom beredskapsstyrken NORCAP.

«Sommerfuglen» - jubileumsgave til Stortinget

Barns nye klagerett forsterker demokratiet

- #Hør Oss

Unicef