Ennå mulig å bli bøssebærer

  • bossebarerbilde.jpg

    Meld deg som bøssebærer og gå årets viktigste søndagstur denne helgen!

- Nå er det bare to dager igjen til årets største dugnad. Det begynner det å fylles opp, men det er fremdeles ledige ruter de fleste stedene i landet, sier generalsekretær Camilla Viken i UNICEF Norge.

For å registrere seg som bøssebærer, må man ringe 02025.

- 100.000 bøssebærere skal i aksjon på søndag, målet er at hver eneste husstand skal få besøk. Derfor oppfordrer vi alle som kan til å melde seg som bøssebærer, sier Viken.

Pengene som kommer inn i årets TV-aksjon skal gå til utdanning av barn i krig og konflikt. Barn i Colombia, Mail, Pakistan, Syria og Sør-Sudan.

- Alle barn har rett til å gå på skole, uansett hvor i verden man bor. Men i land rammet krig og konflikt trenger barna også et trygt sted å være, hvor de kan lære, få oppfølging og . De kan ikke vente mange år på å komme videre i livet. På skolen kan de skape en fremtid og være med å bygge landet, sier Viken.

er kommunikasjonsrådgiver i UNICEF Norge. Han har jobbet for UNICEF i felt i Jemen. I tillegg har han jobbet for FN-organisasjonen FAO i Pakistan og Panama gjennom beredskapsstyrken NORCAP.

Drømmen om skole ble virkelighet

Kronprinsen støtter UNICEF

Lyst å jobbe med TV-aksjonen 2017?

Unicef