Se UNICEFs årsmøte her

  • camilla_og_jens_p.jpg

    Generalsekretær Camilla Viken og president Jens Petter Heyerdahl oppsummerte 2016 - et godt år for UNICEF.

 

 

UNICEF Norge er en organisasjon i vekst, som takket være alle våre støttespillere har levert gode resultater til beste for verdens barn i 2016. Her følger du UNICEF Norges president J.P. Heyerdahl og vår generalsekretær Camilla Viken presentere resultatene for 2016 «live».

2016 var et godt år for UNICEF, og de totale inntektene utgjorde 178,5 millioner kroner. Våre fastgivere - tusen takk til alle dere - er de største bidragsyterne til UNICEF Norge, og organisasjonen går inn i 2017 med et høyere antall faddere enn noensinne. Disse gjør en uvurderlig innsats for å hjelpe verdens barn. Næringsliv og organisasjoner er også avgjørende støttespillere for UNICEF Norge, og vi er veldig glade for alle våre partnere, som hvert år bidrar med både hundretusener og millioner av kroner til vårt arbeid for verdens barn - ingen nevnt, ingen glemt.

2017 blir et ekstra spennende år for oss i UNICEF Norge, som på tampen av året i fjor fikk vite at vi var tildelt TV-aksjonen på NRK. Temaet er læring i krig og konflikt, og ved hjelp av hele det norske folk skal vi få mange tusen barn tilbake i skolen, bygge og reparere skoler, utdanne lærere og sørge for at skolene og elevene får det utstyret de trenger til å lære. De fem TV-aksjonslandene er Syria, Sør-Sudan, Mali, Colombia og Pakistan.

Les mer om årets TV-aksjon "Hvert barn er en mulighet" på www.blimed.no

Her finner du den ferske årsrapporten for 2016, hvor du kan lese mer om UNICEFs arbeid i året som gikk.

 

Å våkne til et mareritt

  • BOR I TELT: Disse barna bor i flyktningeleiren Idomeni i Hellas, på grensen til Tyrkia. De vet lite om hva som venter.

Frykter for barna på flukt i Hellas

400 millioner til utdanning for syriske barn

Unicef