Musikk for syriske flykningbarn

Avslutt uka med flott musikk i Oslo Domkirke på søndag kl 19.30! Du kan høre Ole Paus, Marit Larsen, Mari Boine, Pål Moddi Knutsen, Henning Kraggerud, Soon-Mi Chung, Oslofjord Kammerfilharmoni, Bård Bosrup, Peter Szilvay, Oslo Domkor, Ann-Helen Moen, Vivianne Sydnes, Kåre Nordstoga, Bjarne Magnus Jensen, Paulin Voss, Lina Johnson, Malin Pettersen, Bendik Brænne og The Captain and Me.

Alle stiller opp gratis og billettinntektene går direkte til UNICEFs arbeid for syriske barn på flukt.

Billetter: kr 250,- Kjøp via sms: send Støtter til 2040. Kvitteringen du mottar er billetten. Billettsalg også i døren.

Initiativtager er Bård Bosrup, cellist i Oslofjord Kammerfilharmoni:
«Jeg følte et behov for å gjøre noe mer enn bare å gi penger. Jeg vil vise at vi alle sammen kan gjøre noe for våre medmennesker på flukt. Oslo domkirke har alltid vært et samlingspunkt for befolkningen rundt store begivenheter. Jeg er veldig takknemlig for å kunne stå sammen med andre og markere viktigheten av solidaritet rundt det som skjer i verden i dag», sier Bosrup.
 
Bosrup samarbeider med Anne Marit Bergheim i Katzenjammer, Jonas B. Olsen i Fenomen tv film og scene, UNICEF Norge, Refugees welcome to Norway, Oslo Domkor og Oslo domkirke om konserten.
«Vi håper mange vil komme og være sammen i denne markeringen, som vil by på vakre og sterke kunstneriske innslag med mange ulike sjangre og med noen av de fremste musikerne i landet», sier initiativtagerne.

Det blir appeller ved generalsekretær i UNICEF Norge, Refugees Welcome to Norway og Oslos biskop.
Elisabeth Thorsen er konferansier.

«Det er fantastisk med et engasjement som dette, som hjelper oss i arbeidet med å sikre flyktningbarna trygge områder, rent drikkevann, helsetjenester og skolegang. Sammen kan vi bidra til å gi flyktningbarna en fremtid og noe av barndommen tilbake» sier Bernt G. Apeland, generalsekretær i UNICEF Norge.

Les mer om UNICEFs arbeid for syriske barn på flukt: https://www.unicef.no/imorgen

#jegermed  #barnpåflukt

Tredobling av flyktninger i Makedonia

UNICEF ber om 4 milliarder til flyktningkrisen

Youtubere åpnet utbombet klasserom

Unicef