James Bond veldedighetsvisning for UNICEF

Nå kan du sikre deg billetter til det eksklusive James-Bond-arrangementet i Oslo 20.august hvor du kan møte ikke mindre enn 7 Bond-piker og støtte UNICEF samtidig.

 Å gå opp den røde løperen, premiere på den oppussede versjonen av James Bond-filmen Thuderball og sammenkomst med Bond-inspirert meny etter filmvisningen. Det er noe av det du får om du sikrer deg billett til det eksklusive James Bond-eventet i Oslo den 20.august.

-Det blir et stilfullt arrangement i ånden av den britiske etteretningsagenten vi kjenner så godt fra filmlerretet. Jeg lover en uforglemmelig opplevelse sier Morten Steingrimsen som står bak kvelden.

Det er i år 50 år siden filmen Thunderball hadde premiere og det skal markeres med eksklusiv visning av den oppussede versjonen av filmen. I tillegg kommer hele 7 Bond-piker på festen. Martine Beswik og Luciana Paluzzi var begge Bond-piker i filmen Thunderball, nå kommer de til Oslo for å delta på 4K-versjonen av filmen. Med seg har de fått ytterligere fem bond-damer. Tonia Sotiropoulou (Skyfall), Maryam d'Abo (The Living Daylights, ) Carole Ashby (Octopussy og A View to a Kill), Carey Lowell (Licence to Kill) og Britt Ekland (The Man with the Golden Gun).

Kjøp billetter

-Aldri før har så mange Bond-piker vært samlet på ett brett. Nå har folk en unik mulighet til å ta del i denne hyllesten av etterretningsagenten sammen med skuespillerne sier Steingrimsen begeistret.

Steingrimsen lover at den norske hovedstaden skal merke glamouren, stilen og sjarmen fra filmene som har fanget så mange gjennom tiår på tiår. Alt basert på Ian Flemmings bøker.

-Det er stil over James Bond og det vil også gjennomsyre arrangementet. Bentley har med seg stilmessige Bond-biler og klokkeprodusenten Breitling har med seg armbåndsuret som Sean Connery brukte i filmen. I tillegg har de med et tilsvarende ekstra eksemplar som skal auksjoneres bort, sier Steingrimsen.

Sir Roger Moore spilte den britiske etteretningsagenten i ikke mindre enn 7 filmer og er ambassadør for UNICEF. Derfor har arrangøren valgt å gi inntektene fra Bond-kvelden til UNICEF- verdens største hjelpeorganisasjon for barn.

-Ut i fra bøkene og filmene kan det tyde på at James Bond har minst ni liv. De fleste av oss andre har bare ett. UNICEF er takknemlig for denne gaven som bidrar til å redde liv og til å gi alle barn en fair sjanse i livet, sier generalsekretær i UNICEF Norge, Bernt G. Apeland.

Den eksklusive kvelden avsluttes med mat som er verdig den britiske superagenten, og man får kjøpt drikke som også er inspirert av James Bond.

- Jeg lover en uforglemmelig kveld hvor James Bond, stil og agent-glamour står i høysetet, sier Morten Andreas Steingrimsen.

Billettene får du kjøpt her:

helenes bilde

Helene har harbeidet som kommunikasjonsrådgiver i UNICEF Norge i 6 år

Gjennom jobben reiser hun en del i felt for å dokumentere UNICEFs arbeid. Helene arbeidet for UNICEF i Liberia, i forbindelse med Ebolaepidemien 2014/2015 og jobbet med krisekommunikasjon på regionkontoret til UNICEF i Vest- og Sentralafrika i 2016.

Når drømmer går i oppfyllelse

Tennisspilleren Novak Djokovic blir UNICEF-ambassadør

Snakk med barna om angrepene i Nice

Unicef