Ønsker du å bli en samarbeidspartner?

 

UNICEF NÅR FLERE BARN ENN NOEN ANDRESom verdens største hjelpeorganisasjon for barn arbeider vi i over 190 land og territorier. Våre fokusområder er: helse, ernæring, vann og sanitær, hiv/aids, utdanning, beskyttelse, inkludering samt nødhjelp.


UNICEF ER VERDENS STØRSTE AKTØR INNEN NØDHJELP FOR BARNUnder store katastrofer har vi et internasjonalt hovedansvar for beskyttelse av barn, ernæring, rent vann og sanitære forhold. Vårt nødhjelpsapparat alene når over 60 millioner barn.


UNICEF HAR UNIK GJENNOMSLAGSKRAFTVår tette kontakt med nasjonale myndigheter sikrer best mulig gjennomføring av tiltak og reformer basert på barns rettigheter. Med FNs medlemsland i ryggen har UNICEF en større sjanse for å lykkes.

 


UNICEF FORANDRER FREMTIDENVi jobber målrettet for å gi alle barn muligheten til å vokse opp og utvikle seg. Slik bygger og moderniserer vi samfunn og nasjoner til å møte fremtiden.

 


UNICEF FØRER AN I UTVIKLINGEN FOR BARNVi er mange som står sammen om å bry oss og være aktive pådrivere i arbeidet for å gjøre verden til et bedre sted å vokse opp. De norske ambassadørene, Ole Gunnar Solskjær, Sissel Kyrkjebø og Kjetil André Aamodt, står sammen med internasjonale kjente personer som David Beckham, Lionel Messi, Katy Perry og Celine Dion og taler barnas sak. UNICEF har mer enn 300 ambassadører internasjonalt.

 


UNICEF ER EKSPERTER PÅ BARNHver år år publiserer vi den mest omfattende dokumentasjonen om barns levevilkår i hvert land i hele verden.

Gjennom vårt eget forskingssenter samarbeider vi med ledende forskingsmiljøer for å kartlegge hvilke trusler barn står ovenfor - fra sult og fattigdom til klimaendringer og katastrofer, og utvikler nye og innovative måter å møte disse utfordringene på.

 


STØTTEN KOMMER FREM TIL BARNASom UNICEF-partner kan du være trygg på at midlene fordeles effektivt til beste for barn. UNICEF har solide retningslinjer og rutiner for implementering av midlene, samt oppfølging og rapportering av resultater.

 

Ønsker du å bli en samarbeidspartner?

Unicef