UNICEF partnere...

... opplever forskjellen på hjemmebane og på bortebane. Vi oppnår avgjørende resultater hver eneste dag - resultater som ikke ville vært mulig uten verdifulle partnere.

Signaturpartnere:

Våre signaturpartnere utmerker seg ved å score høyt innen omdømme. De har engasjerte medarbeidere som er stolte av arbeidsplassen sin. Det gjør inntrykk å oppleve hvordan barns liv endres dramatisk fordi vi engasjerer oss. Bedrifter og organisasjoner som tar et globalt ansvar gjennom UNICEF får oppleve forskjellen med egne øyne.

Telenor

Telenor Group og UNICEF har signert en global partneravtale, og skal sammen gjøre en kraftinnsats for barns utvikling. Den femårige avtalen omfatter både økonomisk støtte, samt utvikling av mobilteknologiløsninger som fremmer barns rettigheter.

Les mer

 

Norwegian

– Å ta samfunnsansvar er god bedriftsøkonomi, mener Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Han synes bedrifter med fordel kan vise sine kunder at de bryr seg, og tror kundene i økt grad forventer at næringslivet tar ansvar.

Les mer

Kiwi

I ca 10 år har KIWI vært signaturpartner til UNICEF. Resultatet er 20 skoler og én førskole som sikrer utdanningsmuligheter for 6 500 barn i Androy-regionen sør på Madagaskar. Gjennom sin støtte til et nytt prosjekt på Madagaskar bidrar KIWI nå til å sikre alle barn tilgang på rent vann.

Les mer

 

 

Nordic Choice Hotels

Sammen med gjestene skal Nordic Choice Hotels bidra til at barn utsatt for menneskehandel skal få en trygg natts søvn. Bekjempelsen av trafficking er en hjertesak for hotellkjeden. ”Sweet Dreams” har de valgt å kalle det hos Nordic Choice Hotels.

Les mer

NHHAid

NHH Aid er det humanitære underutvalget i studentforeningen ved Norges Handelshøyskole i Bergen. Bistandsløp, vaffelsalg, auksjon og bøsseinnsamling er noen av aktivitetene NHH Aid bruker for å samle inn over 1 million kroner årlig til å bedre utdanningssituasjonen i Malawi.

Les mer

 

Cubus

Gjennom flere år som engasjert UNICEF-partner, har CUBUS bidratt til å skape resultater for barn. CUBUS er særlig opptatt av å gi et tilbud til utsatte gatebarn i Bangladesh.

Les mer

 

Globale partnere:

Globale partnere er store internasjonale selskaper/organisasjoner, som har innsamlingsaktiviteter i flere land og bidrar med betydelige midler til UNICEFs arbeid over flere år.

Hennes og Mauritz logo

Procter and Gamble logo

Lego logo

Unilever logo

Carter Logo

Louis Vuitton logo

Montblanc Logo

I TETT SAMSPILL

Partnere:

Våre partnere er aktive pådrivere i arbeidet for å gjøre verden til et bedre sted å vokse opp.

 

VIKTIGE BIDRAGSYTERE

Støttespillere:

Takk til alle våre trofaste støttespillere - sammen med UNICEF bidrar dere til en bedre verden.

 

Buy Aid
Dag Aasbø Travel
Euroflorist
MAKE arkitekter
United Aid - Studentorganisasjon ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås
TISE
HOLD AS
Gosen skole
Natura Cashmere

Unicef